0, 24.11.2021 15:48

ČETRTEK 25. novembra z LUNO v ognjenem LEVU

 

Četrtek bo kar dinamičen dan, naša vnema, pogum in aktivnost morda ne bo kos zaletavosti. Pazimo, da ne pretiravamo preveč, saj se nasproti Luni postavljata tako Saturn kot Uran.

Pritiski od zunaj se dane še lahko čutijo, kot neke slabe izkušnje, vse skupaj nas lahko dela občutljive. Uran prinaša nemir in željo, da se osvobodimo vseh spon in obveznosti, ki nam ravno ne dišijo. Z Merkurjem v strelcu bomo razmišljali o starih vzorcih in o že preživetih odločitvah.

Stare prežvečene vzorce moramo spustiti, to nam tudi narekuje čas med dvema mrkoma. Saj veste, Luna je padajoča in se počasi bliža Soncu, imeli bomo mlaj in tudi Sončni mrk. To bo v soboto 4. decembra, tik ob Miklavžu.

Ponoči na petek se bo sestavil kvadrat med Luno in Marsom in že danes, lahko čez dan začutimo potlačeno jezo, ki se lahko manifestira tudi skozi komunikacijo. Jasno in glasno povejmo svoje želje in brez večjih »prask« preživimo dan. Pred nami je veseli december, koliko se pa bomo veselili, pa bomo še videli. Naredite si en lep cilj, nekaj kar vas osrečuje. Jaz sem si že, še ne povem, boste izvedeli pravočasno…hehe

 

Pozdrav od astrologinje Irene Dolar