0, 23.11.2021 14:12

SREDA 24.novembra z LUNO v nežnem RAKU in prodornem LEVU

Dopoldanski čas bomo preživeli z energijo znamenja raka, Luna bo tekla v prazno, to pomeni, da v tranzitu po raku ne naredi nobenega aspekta z drugimi planeti. Energija bo postana, zato počnimo rutinirane zadeve.

Ob 16:58 uri bo Luna prestopila v leva in nam dala občutek, da je vse bolj jasno, začutili bomo spodbudo in strast v svojem telesu. Odličen premik dneva je tudi vstop Merkurja v strelca in naše misli bodo usmerjene v prihodnost in v pozitivno reševanje zadev.

Najbolj težki dnevi meseca novembra so bolj kot ne za nami, vse nam bo lažje in tudi pritiskov od zunaj bo manj. Luna se bo v popoldanskem času lepo povezala z Merkurjem in s Soncem in počutili se bomo boljše, kot v sebi nosili neko zadovoljstvo.

Naša moč misli bo intenzivna, zlahka bomo kaj povedali, napisali, ustvarili in se odlično predstavili.

S pomočjo  svoje čustvene energije bomo v sebi spodbudili namen, da se bomo bolj zavedala lepih strani življenja ter bolj občutili radoživost, veselje in ljubezen. Vsako čustvo, ki ga zaznamo, usmerimo na svoje telo in na področje, kjer močno čutimo interes. Naši možgani-Merkur, ki so zavestni del nas pa bodo sposobni načrtovati, opazovati, razmisliti in planirati.

Prijetno sredo vam želim astrologinja Irena Dolar