0, 22.11.2021 12:39

TOREK 23. novembra z LUNO v sočutnem RAKU

Ko potuje Luna po raku se bolje povežemo z družino, domačimi in z ljudmi, ki so nam dušno blizu. Močno se zavedamo pomena doma, varnosti in bližine.

Zelo radi smo doma in kaj postorimo za boljše vzdušje in počutje. Prvi advent se bliža in morda bi kaj okrasili, naredili samo načrt in vse pospravili, da nam bo še bolj prijetno. Način odzivanja bo topel, sočuten in naklonjen drugim. Vendar smo globoko v duši introvertirani, ter se radi spominjamo preteklih dogodkov in ljudi. Nekako smo zavezani s spomini, posebno na kaj lepega, sentimentalnega. Mars je še vedno v škorpijonu, je zelo močan in dejaven, danes v povezavi z Luno daje energijo, dinamiko, pokažemo voljo, čustveni zanos in dajemo pobude.

Vendar naša čustvena globina in povečana intuicija, ki jo bo dodal Neptun prevladuje, tudi želja biti doma in se soočati s svojim vedenjem. Ste razmišljali o svoji  čustveni zrelosti?

Pokaže na naša različna vedenja in na notranjo čustveno trdnost ter samokontrolo. Vključuje prevzemanje odgovornosti za svoja dejanja ter sposobnost občutiti in pokazati hvaležnost. Sprejemamo  lastne napake, prepoznamo svoje potrebe, znamo postaviti zdrave meje?

Vse to potrebujemo za srečno in izpopolnjeno življenje. Sem vam dala misliti, odlično danes bo tak dan, da razmislimo o sebi.

Naj bo intuitivno, astrologinja Irena