0, 19.11.2021 19:55

VIKEND 20. in 21. novembra z LUNO v komunikativnih DVOJČKIH

Čez vikend bo Luna potovala po dvojčkih, od razlage čustev bomo prišli do pogovorov o vsem mogočem. Naporni dnevi pred polnostjo Lune so nekako za nami, vendar vpliv mrka bomo čutili še dolgo. Naj vam moja razlaga ostane v spominu, vi pa razmislite, kaj je tisto, kar želite odstraniti.

V SOBOTO bo Lunina povezava s Saturnom pomagala pri organizacije tega, kar smo se namenili. Besede bodo kar letele iz ust, morda celo prehitro. Pomislimo dobro in razložimo tako, kot želimo, da se nas sliši. Merkur-Jupiter je kombinacija, da povemo preveč in tudi tisto, kar ni potrebno. Kaj nam lahko spodleti?

NEDELJA bo zanimiva, s kombinacijo dobrega vremena pa idealna za izlete. Povezujmo se, iščimo drugačna znanja, povejmo iskreno kar čutimo, kaj si želimo, prepustimo se družabnosti in veselju. Jupiter bo pomagal, da bo dan prijeten in naše počutje odlično.

Uživajmo, pojdimo v naravo, sprostimo se, saj je preveč obveznosti in težav in vikend je idealen, da najdemo nek balans v tem, kar se mora in kar nam prinaša veselje.

Imejmo se lepo, jaz sem izbrala srečo, vaša astrologinja Irena Dolar