0, 16.11.2021 20:05

SREDA 17. novembra z LUNO v umirjenem BIKU

Luna bo v sredo izbrala udobje, dobro hrano in počitek, ker bo vstopila v zemeljskega bika.

Vendar z Luno, ki se bo počasi približevala Uranu in kateri nasprotuje Mars, bodo naše želje po čustvenem in umirjenem dnevu, samo pobožne želje.

Milo rečeno opozicija Marsa in Urana bo celodnevni aspekt, ki bo vodil glavno predstavo dneva. Mars v škorpijonu se sigurno ne boji soočenja z Uranom, ki vedno rad preseneča in vsepovsod bomo lahko brali naslove novic o konfliktih, nesrečah in o impulzivnih dejanjih. Danes se bodo ljudje, ki so še posebno proti vsem ukrepom in se vztrajno upirajo omejitvam zelo napeto izražali in iskali svojo svobodo za vsako ceno. Sreda je dan za množične upore, pa bodo res bili?

Če spremljamo tekoče novice po svetu, ki se ne dotikajo nas, bomo zaznali težko situacijo med Poljsko in Belorusijo z nekaj tisoč begunci, večinoma z bližnjega vzhoda. Radi bi prišli v Nemčijo po zatočišče. Obenem novice poročajo o redki nevihti v Egiptu, povzročila je bliskovite poplave, ki so odvlekle roje škorpijonov v domove ljudi. Škorpijoni so ugriznili veliko ljudi, saj so iskali zavetje pred nevihtami in mučnim deževjem v južnem egipčanskem mestu Asuan.

Na osebnem področju bomo to opozicijo čutili mi, ki imamo znotraj 9* in 15* fiksnih znamenj ( bik, lev, škorpijon) osebne planete. In mi vsi bomo impulzivno izkusili vedenje, tako svoje ,kot od drugih. Naredimo vse kar je v naši moči, da ostanemo umirjeni in skulirani, saj bližina polne Lune in delnega Luninega mrka, že impulzivno deluje na nas,

pozdrav astrologinja Irena

Nazadnje urejano na 0, 16.11.2021 20:18