0, 11.11.2021 13:41

VIKEND 13. in 14. novembra z LUNO v senzitivnih RIBAH

Pred nami je vikend prijetnih energij, mnogi bomo praznovali prihod Svetega Martina, ko se iz mošta naredi vino. Zaradi obložene mize in prijetne družba nam bo kar zaigralo srce. Bomo kaj dobrega skuhali, spekli, postregli?

Astrološko nas bodo v SOBOTO  razvajale energije Lune v ribah s samimi prijetnimi aspekti, Luna-Mars, Merkur, Uran in Neptun bodo poskrbeli, da dan ne bo zaspan. Odličen dan za druženje, za prijatelje, spontano se bomo odzivali in v sebi nosili neko zadovoljstvo.

Imeli bomo tudi celodnevni aspekt Merkurja in Urana, kar marsikaj spremeni in obrne v drugačno smer. Pustimo se presenetiti. Zvečer nam bo Neptun zapel nežno uspavanko, to bo čas za sprostitev.

NEDELJA se bo začela z Luno v ribah, pretežno bo Luna tekla v prazno, to pomeni, da v času njenega tranzita čez znamenje ribe, ne bo dovršila nobenega aspekta z drugimi planeti. Razen ponoči, ko se bo lepo srečala s Soncem in nam ponujala dober pretok energij in skladne odnose med nami, ki se bomo zrcalili celo nedeljo. Nič ne bo narobe, če bomo lenarili.

Malce pred peto popoldne bo Luna vstopila v ognjenega ovna in že nakazovala bolj dinamičen začetek novega tedna.

Prijeten vikend vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 11.11.2021 13:44