0, 09.11.2021 20:08

SREDA 10. novembra z LUNO v prijateljskem VODNARJU

V sredo bomo z Luno v vodnarju ugotovili, kdo so naši prijatelji in v teh težkih časih so pravi redki. Energija družabnega vodnarja je v bistvu prijetna, povezovalna in iskrena, vendar dinamika vseh današnjih aspektov prinaša tudi svoje.

Luna bo kvadrirala Marsa in Merkurja in se pridružila Saturnu. Močno upornost, energičnost lahko potlačimo v sebi, ali pa nas spodbijajo drugi. Konjukcija Merkurja in Marsa je želja, da nekaj pomembnega povemo in se globoko izrazimo. Vseskozi bomo imeli občutek, da nas vse ovira in da se postavljajo blokade v delovanju.

Lahko občutimo tudi jezo, ki se bo povečevala skozi ves dan, saj delujejo zoprni aspekti  z Merkurjem, Marsom, Saturnom in še  Mars gre v napad s Saturnom, kar je napeta energija in bolj destruktivna moč. Pazimo, kako se obnašamo in kako odreagiramo v danih situacijah.

Pomembno bo tudi kaj mislimo in o čem razmišljamo, če so naše misli negativne, se bo odražalo tudi v našem pesimističnem obnašanju. To ni najboljši čas za pogovore, niti za doseganje soglasja. Vse preveč je napeta energija, ki bo delovala vse do Luninega mrka in verjetno še čez.

Kaj naj vam rečem za danes, boljše, da nismo agresivni, jezni in napadalni. Če občutite to v sebi, delajte na svojem sproščanju. Izrečene grde besede in verbalni napadi se težko popravijo.

Bodimo pozitivni, mislimo lepo in navdihujoče, potrudimo se, tudi če vse kriči v nas in želi priti na plano. Če so naše misli prijetne in pozitivne, bodo tudi naša dejanja dobra in pozitivna.

Bodimo dobro, objem astrologinja Irena

 

Nazadnje urejano na 0, 09.11.2021 20:26