0, 05.11.2021 10:31

VIKEND 6. in 7. novembra z LUNO v zanosnem STRELCU

Z vikendom,  ki je pred nami se bomo morali otresti najglobljih skrbi in najtemnejših čustvenih pritiskov ter z optimistično Luno v strelcu zaupati v svetlejšo prihodnost.

 

Vpliv Venere v kozorogu bo bolj osredotočen na finančno področje, kot na odnose, vpliv Merkurja v škorpijonu pa nam ponuja vpogled v smiselnost vsega, kar se dogaja.

Ne bomo izgubljali vzroke zadnjih dni in neprijetnih dogodkov.

SOBOTA bo prijetna, vesela, zabavna in optimistične energije strelca so nam spodbuda, navdih in jasno se bomo zazrli v našo prihodnost. Znali bomo uživati dan in se prepustiti novostim. Podpora Merkurja in Venere je ustvarjalna in družabna.

NEDELJA je tudi z energijo strelca, tukaj se bo Luna naslonila na pozitivno naravnanega Jupitra, na Merkurja, da ji kaj pomembnega in preudarnega pove ter na Venero, ki prinaša koristne uvide. Poveže odnose, ki so urejeni, skladni in trdni, ne bo pa prinašala veliko romantike. Tudi nedelja bo prijetna, več bo pozitivne energije v nas, saj je Lunina faza aktivna, dinamična in rastoča. V takem obdobju se vedno snujejo načrti. Imate kakšne tudi vi?

Bodite lepo, pozdrav Irena

Nazadnje urejano na 0, 05.11.2021 10:36