0, 13.10.2021 12:17

VIKEND 16. in 17. oktobra z LUNO v nežnih RIBAH

Vikend bo bolj umirjen, prijeten, zasanjan in poln nekega hrepenenja. Luna bo potovala v SOBOTO po vodnih ribah in v nas odpirala več sočutja, miru, miline, intuitivnosti ter želje po predajanju.

Nič ne bomo zgrešili, če si bomo dan organizirali bolj umirjeno, morda se odpravimo razvajati v termalne vode, si zaželimo masažo ali vstopimo v savno. Vleklo nas bo morje in sprehod ob vodi. Sobota bo odličen čas za sanjarjenje, za sprostitev, za lenarjenje, za poslušanje glasbe in za vsa umetniška dela.

 

Tudi NEDELJA bo z energijo ribe prijetna, v sebi bomo začutili veliko inspiracije in intuitivno zaznali kam nas vleče.

Retrograden Merkur  se bo prijetno in ugodno povezal z Venero, kar bo ustvarilo prijetno srečanje in druženje z ljudmi, ki vstopajo ponovno v naše življenje. To je čas prijetnih poznanstev, druženja in kreativnega ustvarjanja ter pisanja. Zelo srečen aspekt, za vsa druženja in neodložljiva nakupovanja. Seveda ne pri nas, saj so trgovine v nedeljo zaprte, niso pa v sosednjih državah. Se boste odpravili kam? Jaz sigurno en dan v Trbiž.

 

Trbiž je manjše staro mesto in je med izletniki po krivici spregledano, mene pa vedno romantično vleče. Zanimivost mesta je, da leži tik ob tromeji, in sicer med Italijo, Slovenijo in Avstrijo, v njem pa govorijo različne jezike nemškega, slovenskega, italijanskega in furlanskega. Priljubljeno je zlasti v zimskem času, saj predstavlja izhodišče za smučarske aktivnosti. Je pa obisk Trbiža vedno dobra izbira tudi za nas ženske, saj se ponaša z veliko sodobno pokrito tržnico, ki malce spominja na tiste v azijskih prestolnicah. Zlahka se izgubite v labirintu stojnic z usnjenimi in tekstilnimi izdelki, med katerimi gotovo najdete kaj zase, kot z izbranimi trgovinami s športno kot moderno modo.

Danes, ko vam to pišem, sem zelo popotniško razpoložena, radoživa in vedno željna sprememb in dogajanja, kajti  dvojčica po ascendentu vedno iščem neke spremembe v svojem okolju.

Lepo je biti doma, še lepše se je kam odpeljati, uživajte v vikendu, objem Irena

Nazadnje urejano na 0, 13.10.2021 12:38