Natisni to stran
0, 14.09.2021 08:41

TOREK 14. septembra z LUNO v resnem KOZOROGU

Vstali smo z energijo Lune v strelcu, energije je dovolj, vendar nam dinamika Sonca in Neptuna, ter Lune in Marsa lahko povzroča probleme. Pomanjkanje energije, padec vitalnosti, izguba vere in zaupanja, prenagljenost in jeza, ki jo večina zelo rada izraža na družbenih omrežjih.

Ja ukrepi nam ne pašejo, smo jezni, počutimo se kot v vojni, čutimo kot pritiske, nekateri greste v svojem razmišljanju še dalje, da nas hočejo vse pobiti in zasužnjiti. Virusi so od nekdaj bili in tako kot so prišli, tako bodo še odšli. Astrologi nimamo čarobne palčke, da bi videli v prihodnost, lahko samo glede na pretekla dogajanja na podobne aktivacije planetov sklepamo in PREDVIDEVAMO. Vemo pa ne, nihče ne ve, ker kaj takega se našim generacijam ni še dogajalo. Jaz predvidevam, da bo zgodba korona trajalo do konca tranzita Neptuna v ribah, potem bo pa tako kot je prišel tudi odšel. Vsi državniki sveta, se pa bodo po prsih trkali, kako so z ukrepi virus premagali…

 

Neptun bo v ribah še do 2025, tipično za njega je velika občutljivost, trpljenje in težave zaradi preobilice senzibilitete težko rešujemo. In seveda to, da je v meglo zavito, kaj je v ozadju…

 

Pa gremo na današnji dan, ob 13:33 uri bo  Luna prestopila v kozoroga in ljudje bomo vzeli   aktovko pod ramo in šli delati….haha, seveda v prenesenem pomenu. Resni bomo, disciplinirani, delovni, dobro organizirani, videli bomo svoje cilje in šli po tej poti.

 

Seveda je znamenje kozoroga lahko pusto in hladno, vendar nam bosta Luna in Venera prinesla prijetno s koristnim. Lahko se usedemo s sodelavci na kosilo in predebatiramo o delovnih zadevah.

 

Mars vstopa v znamenje tehtnice in nas bo navduševal, da se povežemo z drugimi in uresničimo svoja pričakovanja. Bom o njem še pisala v MALI ŠOLI ASTROLOGIJE.

 

Prijeten  dan vam želim in v kolikor si želite svoje osebne astrološke razlage, mi jo lahko naročite na moj mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Vaša astrologinja Irena Dolar

Nazadnje od Irena Dolar

Povezani prispevki