0, 21.08.2021 09:22

SOBOTA 21. avgusta z LUNO v človekoljubnem VODNARJU

Najprej hvala lepa vsem iz srca za številne čestitke, imela sva se lepo in tako skupaj drug z drugim .

Nisem želela bučne zabave, nisem iskala drugih za nazdravljanje, lepo sva preživela dan ob morju si naredila dobro večerjo in uživala ob soju skoraj polne Lune .

Ja v nedeljo bo polna Luna v vodnarju, danes pa z dinamičnimi aspekti Saturna in Urana zna biti kar dinamičen dan z mnogimi preizkušnjami in preobrati.

Bomo previdni pri odzivih in v odnosih? So nekatere zadeve pod vreliščem, se je nakopičilo vsega preveč?

Zmerno in po pameti danes, pozdrav z morja Irena

p.s. MALA ŠOLA ASTROLOGIJE

Poleg skoraj polne Lune se lepo na nebu vidi tudi Jupitra in Saturna v vodnarju, opazujete kako lepo sijeta na nebu?

Jupiter je precej večji od od vseh planetov in zna biti zelo svetel.

V astrologiji predstavlja princip ekspanzije, rasti, bogastva, razvoja, morale, zakonov, etike, pravičnosti, filozofije in sposobnost osebne rasti in razvoja.

Kako se bo odražalo vse to v našem življenju, se izkaže z značilnostmi znamenja v katerem imamo Jupitra...

Recimo v ognjenih znamenjih s podjetnostjo, pogumom, s samozadostnostjo, v zemeljskih znamenjih s preudarnostjo, smislom za materialno, z velikim čutom odgovornosti.

V zračnih znamenjih je bistroumen, vsestranski, pravičen, human in v vodnih znamenjih razumen, usmiljen, z občutkom za druge, poglobljen, smisel razvoja najde oseba v sebi, si želi osebne rasti in karakterne ekspanzije, ne tako v materialnem svetu, kot ognjen in zemeljski Jupiter.

Veste kje imate svojega Jupitra? Ste že obiskali svojega astrologa za razlago vaših danosti? Če še ne, mi lahko naročite osebno razlago...