0, 17.08.2021 14:10

ČETRTEK 19. avgusta z LUNO v zemeljskem KOZOROGU

Današnji aspekt Merkurja in Marsa bo sigurno prebudil naše zanimanje za marsikaj in pospešil komunikacijo.

Naš govor bo glasen, jasen, naši premiki hitri in lahko celo prehitri. Marsa in Merkurja bo spodbudila še Luna v kozorogu, tako, da nam praktičnosti in uporabnosti naših veščin ne bo manjkalo. Prav tako občutka za poslovnost in dobro opravljeno delo.

Uran se počasi pripravlja na svoj obrat v retrogradno smer in se bo pridružil še 4 našim družbenim in generacijskim planetom ( Jupitru, Saturnu, Neptunu in Plutonu) v svoji retrogradni zgodbi. Prinaša sigurno nekaj nemira in neprijetnih vtisov

Predvsem je to vpliv na našo družbo, zato, se pa nikamor nič ne premakne in stopicamo v »starih zgodbah«. Morda tudi neko odstranitev iluzij in zaslepljenosti, pa čeprav smo zelo verjeli v svojo različico zgodbe.

Na osebnem nivoju bo bolj pomemben obrat Merkurja, tretjič letos in to bo 28. septembra do 19. oktobra, v znamenju tehtnice.

Prijeten četrtek vam želim, nekateri ste še na dopustu, uživajte, saj bodo septembrske meglice kmalu tu, pozdrav Irena

 

p.s. Mala šola astrologije za vas…astrologi uporabljamo in razlagamo aspekte, to so kotne povezave med planeti in pomembnimi točkami v astrološki karti.

Teoretično je harmonični aspekt med Venero in Jupitrom eden od najboljših aspektov, ki ga lahko imaš v svoji karti. Opisuje veliko ene sreče, zadovoljstva, uspeha, priljubljenosti, lahko bogastvo, dobro materialnost in seveda srečne okoliščine. Pa vam lahko izkustveno povem, da sem razlagala veliko enih kart oseb s takim aspektom in velikokrat se pokažejo osebe zelo ležerne, če ne celo lene.

Vse pričakujejo od drugih, nič ali zelo malo naredijo sami, vsi jim pomagajo, dajejo, vse dobijo in zakaj bi se trudili, če jim »pade vse iz neba«, če vse dobijo od drugih. Od partnerja, staršev, sorodnikov, se dobro poročijo ali kako drugače. Ena velika sreča in posledično ležernost. Če ni kaj dinamičnega v karti take osebe, se prepuščajo drugim in po navadi jim nič ne manjka.