0, 16.08.2021 14:32

TOREK 17. avgusta z LUNO v ognjenem STRELCU

Pozitivna energija ostaja v nas tudi v torek, bomo pa morda malce nestrpni, kar bo oviralo naše delovanje. Luna Mars povezava so lahko glavoboli, pesimizem, raztresenost, za nekoga pomanjkanje energije.

Nam bo komunikacija zadovoljiva? Bodo načrti stvarni, nas kaj kam zapelje?

Seveda je vse odvisno od naše rojstne karte in kako dnevni vplivi delujejo na nas.

Lep aspekt dneva je sigurno povezava Lune in Sonca, katera nam bo dala neko olajšanje in sprostitev v večernih urah. Popravimo svojo samozavest in vse skupaj začinimo z humorjem.

Dobro razpoloženje, pozitivna naravnanost in da vse ne vzamemo zares in za hudo, pa bo…

Vse preveč je že kreganja in frustracij v komentarjih na družabnih omrežjih, malce se umirimo, pa ne imeti svoj prav, nihče ni tako pameten, da bi vse vedel in poznal… včasih je boljše, da se umaknemo od vsega. Meni je letos to uspelo, tako pomirjena sem in zadovoljna s seboj in svojim življenjem. Ne glede na vse …)

Prijeten torek vam želim astrologinja Irena Dolar

 

p.s. imam eno idejo…poleg vsakodnevne razlage vplivov tega dneva in splošnega razpoloženja, vam bom vsakič ( vsaj upam, da mi bo uspelo) nekaj napisala o znanju astrologije.

Marsikomu bo prišlo prav, posebno tistim, ki se jo tako ali drugače učite. Imamo tudi samouke med nami…

Začela bom kar z astrološkimi znamenji, saj se vsi nekako identificiramo z njimi. Vsi poznamo astrološka znamenja v katerih smo se rodili, nekateri znate celo našteti vse po vrsti. Zlahka se laiki povežejo z lastnostmi tega znamenja, vendar vse ovne, strelce, dvojčke, ribice in ostalo, ne moremo vreči v isti koš…

Kaj bi rekli, da so vsa astrološka znamenja nekako živa v nas, vibrirajo skozi naš karakter ali področja, začnemo kar z našim ascendentom. Včasih skozi planete, včasih skozi ascendent, skozi vladarja karte,  včasih skozi astrološke hiše. Zato so horoskopi milo rečeno netočni, ker opisujejo samo naše Sončno znamenje. Ampak naše Sonce je samo en segment nas, na splošno pokaže našo samozavest, samoinciativnost, predvsem je bolj moški princip, naša vitalna energija, naša zavest, zakaj smo tukaj v tem življenju in kaj bi radi iz sebe pokazali. Kdo ali kaj smo?

Seveda je Sonce tudi naš cilj, kaj bi radi postali in delali. Ko govorimo o tem delu nas, potem se lahko nekako povežemo in izrazimo skozi znamenje, v katerem smo se rodili…

Vendar, ko govorimo o ostalih delih nas, o razmišljanju, fizični energiji, o odnosih, sexu, partnerstvu, o denarju itd, kako izgledamo, pa naše znamenje Sonca ni več v aktivnosti. Drugi planeti so, tudi hiše, in zato vsaka oseba  dvojček, bik ali recimo kozorog je zelo različna.

Jaz kar pike dobim po telesu ( tako se reče…), ko preberem recimo, kako se device obnašajo v partnerstvu in potem naštejejo vsa astrološka znamenja. NAROBE…grrrr

Tako prva lekcija, ne berite horoskopov, brez veze….astrologija je mnogo več, se jo je treba učiti vsaj par let, da jo kolikor toliko znate… obratno pa naj en horoskop nekaj pove o vas…hmmmm

Samo pravi astrolog lahko pove, portali, ki so narejeni samo za zaslužek so odvečni balast, brez veze…

 

 

Nazadnje urejano na 0, 16.08.2021 14:39