0, 29.07.2021 12:33

VIKEND 31. julija in 1. avgusta z LUNO v vztrajnem BIKU

Pa smo prišli do konca meseca julija, smo na sredini lepega in sončnega poletja, ki se z vstopom v mesec avgust prekucne na drugo polovico. Kako ste? Že šli na dopust ali je še pred vami? Se je treba spočiti in nabrati energijo za aktivno in dinamično jesen.

Le kaj nam bo prinesla? Eno je družbena sfera, drugo pa naše osebno življenje, katero kazalec na tehtnici nagibamo sami s svojimi odločitvami.

Pa pustimo kratkoročno prihodnost, kaj nam pravijo astrološki vplivi za ta vikend?

Luna bo v biku, bik je zemeljsko znamenje, fiksnega modusa in negativne polarnosti. Ko Luna potuje po biku se počuti odlično, saj je tukaj na svoji višini. Vse bomo doživljali zelo zemeljsko, ozemljeno, stabilno, praktično. Usmerjeni bomo na užitke, čisto na fizični ravni, iskali udobje, varnost in neko stabilnost. Bika vleče narava, delo zunaj in seveda dobra hrana v dobri družbi.

V SOBOTO bodo kar dinamični aspekti Lune v biku, bodo z Merkurjem, Saturnom in imeli bomo zadnji Lunin krajec, torej bo Luna v dinamiki tudi s Soncem. Lahko doživljamo razne težave, ki bodo prihajale od zunaj, tako v prometu, kot v komunikaciji, zato bomo lahko slabe volje, nič se ne bo premaknilo in pričakujemo lahko zastoje.

Če se odpravljate z avtom ta vikend na dopust, boste trenirali  »jeklene živce«, čakanje na meji, zastoji na cesti, veliko prometa in tudi prometne nesreče nam bodo »kravžljale živce«.

Še dobro, da nam bo Venera vlivala nekaj njene nežnosti, prijaznosti in dobre volje, da ne bo dan tako neugoden. Sobota je dober dan tudi za »babji žur«, saj je zaščitnica vseh žensk. Saj veste ženske smo iz Venere, moški pa iz Marsa…in to čisto drži.

Z NEDELJO bomo vstopili v mesec avgust, Sonce je v levu in levčki, ki imamo od 9* znamenja leva svoje Sonce v astrološki karti, bomo praznovali svoj rojstni dan. Mesec avgust je mesec vseh presežkov, tako je v naravi in tako je v nas samih. Njive se šibijo od pridelkov, sadje na vrtu dozoreva, Sonce je močno in razgreto, morje je toplo in večeri so prijetni. V nas pa veliko energije, kreativnosti, ustvarjalnosti in poleta. Vsi bi nekam šli, vabijo nas dopusti in potovanja. Čas je za zabavo, za srečo in veselje. Naj nam srce zapoje v radosti vseh občutkov.

Tudi nedelja bo prijetna, zelo ustvarjalna, polna nekih zamislic, dovtipov, daje nam moč misli in dojemanja, kot povečane intuicije in sprejemanja umetnosti.

Vse se nam bo zdelo lepo in uživali bomo v lepotah življenja. Tudi celodnevni aspekt Merkurja in Saturna nam ne bo prišel do živega, ne bomo dopustili, ker smo se odločili, da se bomo imeli lepo. Ane…?

Kaj je že to pesimizem? Ne vem, ne poznam…

Imejte se skrajno lepo in uživajte proste dni, velik pozdrav astrologinja Irena Dolar