0, 01.07.2021 11:17

VIKEND 3. in 4. julija z LUNO v praktičnem BIKU

Pred nami je prijeten vikend z energijami zemeljskega bika, uživali bomo življenje ali pa se temeljito spočili.

V SOBOTO bo Luna dopoldne še v ovnu, nekako bomo počasni, brezvoljni in bomo delovali brez ovir. Ob 14:27 uri bo Luna prestopila v bika in odprla vso čutnost in dobro voljo v nas.

Bomo umirjeni, počasno delujoči, celo leni? Predvsem pa dobre volje in nekega zdravega optimizma. Sobota bo tudi dober dan za večje nakupe in uživanje v kulinariki.

Pri nas na morju jemo ribice, na tržnici se dobijo sveže od lokalnih ribičev, blitva pa je iz domačega vrta kmetic. Božansko in zelo dobro.

NEDELJA zna biti tudi lenobna, začutili bomo neko harmonijo v sebi in željo, da se imamo lepo. V nas bo splošna harmonija in sreča, zadovoljni bomo s tem, kako poteka naše življenje in kar imamo. Če smo zdravi, če nosimo nek mir v srcu, če imamo normalne želje in potrebe, katere izražamo in zadovoljujemo, potem ni razloga, da nismo srečni. Jaz sem srečna, kaj pa vi? Življenje je lepo, samo narediti ga moramo tako.

Uživajmo v lepem vikendu, pozdrav iz morja, kjer se kopam v čistem morju vsak dan, kolesarim in skrbim za svoje počutje, vmes pa še kakšno astrološko karto naredim, pa je… pozdrav Irena

Nazadnje urejano na 0, 01.07.2021 11:20