0, 10.06.2021 15:20

PETEK 11. junija z LUNO v materinskem RAKU

Dan po Sončevem mrku bomo začeli z lepim aspektom Sonca in Merkurja v dvojčkih, daje nam moč misli in besede.

Tudi Luna bo do skoraj pol desete dopoldne v dvojčkih, zato nam komunikacije ne bo zmanjkalo. Včeraj smo bili ob mlaju močno utrujeni, večina že nekaj zadnjih dni, sedaj bo vsak dan več energije in poguma v nas.

 

Vendar še vedno opozarjam, da je z mlajem  čas, ko nekaj še ni ustvarjeno, je pa postavljena ideja, vedno rabimo kakšen dan po mlaju, da zadeve lahko začnemo graditi, da izkoristimo impulz rastoče Lune. Torej od danes dalje, vendar!

 

Vendar smo sedaj vse do 21. junija v obdobju retrogradnega Merkurja, ki močno vpliva na mlaj in Sončni mrk in ta svarila moramo ubogati.

Luna bo dopoldne prestopila v raka, naredila povezavo z Jupitrom, to bo neko zadovoljstvo in tiha sreča.

V popoldanskem času vstopa Mars, naša izvorna fizična energija v dinamičnega leva, kjer bo ostal vse do 30. julija. Mars v levu je strasten, dinamičen, magnetično privlačen. Zna izstopati, je zelo karizmatičen in poln energije. Mars ki ljubi šport, samostojnost in reden sex.

Moj ima Marsa v levu, sedaj veste, zakaj sva tako rada skupaj...hehe, malce heca.

 

Naj se vsi skupaj malce nalezemo njegovega vpliva, da bomo bolj dinamični, zanosni in da bomo imeli več poguma ter samoinciativnosti. Dopusti so pred vrati, kdo si ne želi imeti lepo in početi kaj zanimivega, drugačnega, posebnega, adrenalinskega?

Da ni skozi eno in isto, da je kaj za zapomniti, lep dan vam želim astrologinja Irena Dolar