0, 06.06.2021 21:34

PONEDELJEK 7. junija z LUNO v prijetnem BIKU

Smo v fazi pred junijskim obročastim Sončnim mrkom in mlajem v dvojčkih, zato ta čas res ni najboljši za uvajanje novosti.

Znamenje bika, po katerem potuje Luna je zemeljsko, čutno, pridobitniško, fokusirano na potrebe. Vedno išče užitek in kako se imeti lepo. Za nas bo najbolj pomembno, da bomo v nekem varnem okolju, kjer bo vse stabilno in kjer nas nič ne ogroža. Rutina je sedaj za vse nas dober nasvet, kot držanje na nekaj fizičnega. Delo na vrtu, sprehodi v naravi, pohodi na hrib, nabiranje koristnih cvetov, rastlin, vrtnarjenje.

Lahko je hrana, lahko tako za užitek, lahko za pomiritev čustvenih odzivov.

Bodo pa aspekti Lune dinamični, kar jo bo metalo ven iz čustvene varnosti in svoje umirjenosti. Zjutraj najprej Uran preseneča in prinaša tudi šoke, preobrate, spremembe. Ne bo nam všeč, kasneje tudi retrograden Saturn prinaša slabo voljo. Neugoden čas in neprimerna energija. Vendar mi bomo temu kos, kajne?

Če ne, se pa bomo malce jezili in gojili svojo potrpežljivost.

Lep začetek delovnega tedna vam želim, še niste na dopustu? Jaz še kakšen teden ali dva in grem, pohitite tudi s svetovanji, če ste se namenili v kratkem.

Pozdrav Irena