0, 10.05.2021 10:39

TOREK 11. maja z LUNO v zemeljskem BIKU

Luna je v biku, zvečer ob 20:59 uri se bo srečala s Soncem in imeli bomo zopet mlaj.

Mlaj bo na 21 * bika, v povezavi z Uranom in Lilith v biku, Neptunom v ribicah in  Plutonom v kozorogu. Biku vlada Venera, ta boginja lepote in vsega lepega, zato nas bo sigurno navdihovala in spodbujala, da v življenju  najdemo nekaj lepega zase in se tega veselimo.

Če se premaknemo in začnemo spuščati večna pritoževanja kaj vse nam manjka in česa nimamo in se zavemo, da življenje vedno izhaja iz narave in seveda iz nas samih, potem bomo našli nekaj in se prebudili ter začeli uživati.

Ta mlaj je še poseben, ker gre z roko v roki z Lilith ( ki je v mitologiji bila Adamova prva žena in je bila izgnana iz raja, ker se ni želela pokoriti) in predstavlja neko divjo jezo žensk, ko izgubijo svojo moč. Mlaj zelo pokaže na naš način uživanja, pokaže kaj naša duša potrebuje in kje je to praznino potrebno napolniti.

Bolj poglobljeno razlago današnjega mlaja v biku boste lahko poslušali v mojem video posnetku, tako kot ob vsaki lunaciji.

In seveda še vedno velja, da lahko naročite svojo osebno razlago vseh lunacij, torej mlajev in ščipov in seveda mrkov, za dobo 5 mesecev za samo 50 eur in se pridružite zadovoljnim uporabnicam. Razlago dobite napisano za vsako lunacija na vaš mail.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

naročila na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.