0, 20.04.2021 18:50

ASTROLOŠKI VPLIVI od PETKA 23. aprila do TORKA 4. maja

Pozdravljeni, vaša astrologinja rabi oddih, rabi sonce, morje, obalo, sprostitev in vesele trenutke. Za kratek čas bom pozabila na delo in računalnik ter se bom predala spontanosti ter veselju, ki ga najdeš lahko v vsakem trenutku v malih stvareh, ko se odmakneš od obveznosti.

No malce bom še z vami, s kakšnim sporočilom in spodbudno fotografijo. Da pa ne boste v astrološki »temi«, kaj se bo dogajalo, imate spodaj astrološko razlago dni, ki prihajajo.

 

V PETEK 23. aprila bomo z Luno v znamenju device, še vedno bo rastoča, osredotočili se bomo na konkretna, praktična dela. Vse kar je rutina nam bo odgovarjalo, ne bomo marali večjih presenečenj. Venera bo srečala v biku Urana, no ljubezenska in romantična presenečenja pa bodo lahko zanimiva za nas. Naj bo iskrivo, romantično in zanimivo.

Da se bo danes Mars prestavil v znamenje raka, sem vam že včeraj pisala, še vedno smo lahko previdni glede njegovega delovanja.

 

VIKEND bo z Luno v devici in tehtnici, SOBOTA 24. aprila bo odličen dan za pospravljanje in vrtna opravila. Devica je tudi inteligentno znamenje, ki ji vsako znanje in branje pomeni veliko, z lepim aspektom Merkurja in Urana, se bo kar iskrilo od prebliskov, idej in norih domislic.

Zvečer bodo trenutki za odnose, Luna bo že od 18 ure v tehtnici, pazimo le na to, da ne bomo zaradi vpliva Marsa preveč bojeviti in prenagljeni.

 

V NEDELJO 25. aprila se odprimo odnosom, zaradi bližajoče polne Lune smo lahko nemirni v sebi in z manj harmonije skozi odnose, lahko se bo že čutila napetost.

Merkur s Saturnom lahko naše misli zablokira, razmišljali bomo bolj pesimistično in če volja ni prava, tudi naše razpoloženje niha. Za večino prosti  dan, zato se le potrudimo in se imejmo lepo, saj je Luna le v tehtnici.

 

PONEDELJEK 26. aprila bo dan z Luno v tehtnici, vse do 18:18 ure, ko bo prestopila v škorpijona in se pripravila na svojo polnost. Luna je v perigeju, torej najbližje  Zemlji, zato jo bomo v torek videli  vso svetlečo na nebu. Prekrasen prizor, ne dvomim.

Dan bomo začeli izredno prijetno, Merkur in Venera se bosta srečala na isti stopinji v znamenju bika, to bodo prijetni pogovori in zanimive debate, za vse, ki radi ustvarjate, pa zelo kreativni potencial. Zlahka bomo kaj prijetnega napisali, objavili, se družili, morda že kam odpotovali… Tam po vstopu Lune v škorpijona, po 18 uri se bo vse bolj zresnilo in močno se bo že čutila ta napetost torkove polne Lune. Mars pa bo dodal močne strasti, tako, da večer zna biti še zelo vroč.

 

TOREK 27. aprila bo dan praznika in dan polne Lune na 7* škorpijona, Luna in Sonce bosta točno 180* narazen, to bo močna polna Luna, ker bo zelo blizu Zemlje, rečemo, da je v perigeju, saj nam bo svetila zelo svetlo in močno. Razlago vpliva polne Lune na nas, boste imeli objavljeno v video posnetku kasneje, tam v ponedeljek ali torek. Vendar lahko povem, ker imam pred seboj astrološko karto ščipa, da je cel stelij planetov, torej Sonce, Venera, Uran in Merkur v znamenju bika in nasproti Luna na 7* znamenja škorpijona. Škorpijon je povezan s skrivnostmi življenja, s transformacijo, z globljimi vzgibi delovanja svoje podzavesti, z meditacijo, terapijami, psihologijo in s preobrazbo. Naj se zgodi to, kar se mora in odstrani ves balast in ne tako na instant varianto, temveč počasi, globoko in temeljito.

In kot sem že omenila, razlaga v video posnetku še prihaja.

 

SREDA 28. aprila bomo vse do popoldneva še s škorpijonsko energijo, ki nas bo usmerjala in pustila intenzivne v svojem delovanju, z lahkoto bomo učinkoviti. Naredimo vse to kar se mora in se kasneje popolnoma predajmo regeneraciji. Sreda bo dober dan za terapije, za masaže, savno, za gong meditacije in za vse kar naše telo ter um revitalizira. Če bomo počeli kaj pomembnega, bomo pri tem popolnoma  predani.

Popoldne ob 17:42 uri se Luna premakne v veselega strelca.

 

V ČETRTEK 29. aprila nam bo optimizem, veselje in pogled v prihodnost razvedril naše razpoloženje, Luna bo v strelcu, vemo da je značilnost strelca ekspanzija, zato ravno skromni ne bomo. Pričakovanja bodo velika, veliki bodo naši načrti, plani in morda boste že nekateri pakirali za krajši dopust čez prvomajske praznike.

No če boste še vedno trdno v delu, vam bo vpliv Saturna zelo pomagal. Ugodno za urejanje vseh pravnih, upravnih in poslovnih zadev, za zbrano delo in dobro strukturo življenjskega načrtovanja.

 

PETEK 30. aprila, bo dan tik pred prazniki z Luno v strelcu in kozorogu. Tja do večera bomo imeli še veliko idej in načrtov, kako preživeti praznike. Morje vabi in potovanja na varne destinacije tudi…

Počutili se bomo prijetno, Merkur in Neptun je ena igriva, intuitivna energija ustvarjanja. Luna in Jupiter presegata obstoječe in povprečje v nas, bodimo bolj velikopotezni. Načrti morajo biti, vnesimo še dovolj energije in premike, in rezultat bo tu. Sonce in Uran v biku, tako skupaj omogočata nenavadna odkritja in postavljen  cilj na zadnji trenutek. Vse je mogoče, samo če se hoče.

 

In smo že vstopili ta vikend v mesec MAJ, v mesec ljubezni, porok in mesec Luninega mrka v strelcu. SOBOTA 1. maja bo z resnem kozorogu nekako malce distancirana, če se danes odpravljate na pot, morda ne bo potekala prijetno. Se vam bo dalo, boste razpoloženi, ali preresni? 

Luna je ta teden v padajoči fazi in danes naredi lep trigon s Soncem, kar je prijetna energija, naše emocije bodo v harmoniji z našimi cilji, torej izboljšuje počutje hladnega kozoroga.

 

NEDELJA 2. maja z kozorogovo energijo je ravno pravšnja za vsa dela doma ali kje na vikendu. Po drugi strani pa vas bo vabila v gore, v hribe in na peš vzpone v prelepo naravo. Cela četa aspektov nam bo začinila dan, od tega, da bomo znali stopiti skupaj in sodelovali, do tega, da nas bo potegnilo v neko raziskovanje in odkrivanje zamolčanega, do navsezadnje tega, da končno začutimo v sebi kaj nas bremeni in se nam odkrije, kako to odstraniti. Ni kaj kar pester dan bo.

Ob pol desetih zvečer bo Luna vstopila v vodnarja in nekako povzročila neko distanco med nami. Teden, ki je pred nami bo bolj umirjen, padajoča faza Lune nas pomirja in spravlja v neko rutinirano delovanje. Nič se naprezati.

 

V PONEDELJEK 3. maja je lahko za mnoge manj prijeten dan, Luna bo v vodnarju, vendar bomo šteli na nebu številne neprijetne aspekte, ki bodo vplivali na nas. Pa jih naštejmo: Merkur v dinamiki z Jupitrom že dopoldne, opoldne bo Sonce v dinamiki s Saturnom, zvečer pa še Luna. Vmes bo Luna v kvadratu z Uranom in pozno zvečer še s Soncem, torej bomo imeli zadnji krajec. Zato bo težaven dan, ker bo od zunaj pritiskalo na nas, od glavobolov, do slabega počutja, prihajalo bo do zastojev, blokad, v ozračju bo stres in nezbranost. Kaj naj vam še naštevam, dan, ko bo najboljše poprijeti za delo, nekaj početi in se manj ukvarjati z drugimi.

Naj živi optimizem, pesimizem naj ostane kar doma…

 

TOREK 4. maja bo prijetnejši, Luna bo še vedno v vodnarju, z Venero se ne bosta ravno lepo gledali, zato v medsebojnih odnosih ostaja hlad in distanca. Dober dan za vse alternativne zadeve, posebno za astrologijo. Upam, da bodo moje študentke izkoristile vodnarjevo energijo in naredile domače naloge. Se jim splača, trud je poplačan, kmalu si bodo znale temeljito razložiti rojstno karto in še v prihodnost pogledati.

Kaj bo dobrega? Merkur, planet vsega » čveka«, pogovora, komuniciranja, dojemanja, učenja, spomina, sprejemanje informacij in še kaj vstopa v dvojčka. Juhuhu, tukaj je doma, se odlično počuti in se bo super izražal v naslednjih 3 tednih. Mimogrede, a veste, da se zadnjega maja obrača spet v retrogradno smer. Že drugič letos… no o tem bom še pisala.

 

Bodite skrajno lepo, uživajte med prazniki, jaz se bom potrudila 100%. Rabim to.

Objem, pozdrav astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 20.04.2021 19:45