0, 19.04.2021 11:56

ČETRTEK 22. aprila z LUNO v ponosnem LEVU in pridni DEVICI

 

Vse do 15:08 ure bo Luna še v levu, zjutraj bo naredila aspekt z Jupitrom in popoldne z Marsom.

 

Neko veselje, zadovoljstvo, živahnost, pogum in močno čutenje sebe bo v nas, ponosno in veselo se bomo odzivali na okolico. Strah in morebitna neodločnost prejšnjih dni se bo razkadila, začutili bomo svojo moč in pogum.

Vsa ognjena znamenja bomo imeli več energije, kot tudi dvojčki in tehtnice. Optimizem in veselje nam bosta odpirala pot.

Ob vstopu Lune tam po tretji popoldne v devico, se bomo prizemljili in zavihali rokave. Zanimalo nas bo delo, opravljene naloge, rutinirano delovanje, želeli si bomo sodelovanja in uspešno opravljene zahteve.

Luna in Sonce bosta zvečer v harmoniji, vzdušje bo prijetno, umirjeno in brez večjih dram.

Mars je na zadnji stopinji znamenja dvojčkov, se pripravlja na vstop v raka, astrologi razlagamo, da se v raku ne počuti najboljše, je v svojem dnu, ker ni prave borbe, je veliko občutljivosti in nosi v sebi strah pred porazom.

Še dodatno mu pa njegova pozicija v deklinaciji, ki je izven Sončeve poti nakazuje to frustracijo, ker po eni strani ga ta položaj potiska v agresijo, v jezo, se ne zna obvladati, po drugi strani pa ga bo znamenje raka oviralo, zadrževalo, si ne bo upal in zato bo cela zmeda.

Mars bo izven Sončeve deklinacije tja do 25. maja, no malce kasneje pa prestopijo Sončevo deklinacijo še Venera, Merkur in celo Luna. To bo pestro konca maja, ni kaj…

 

Naredite si lep četrtek, lepo vas pozdravljam astrologinja Irena Dolar