0, 13.04.2021 18:12

SREDA 14. aprila z LUNO v materialističnem BIKU

Sreda bo zelo prijeten in konstruktiven dan, Luna bo potovala po znamenju bika, za vse kar se nam bo zdelo vredno imeti ali doseči, se bomo potrudili. Pri tem nam bo pomagala povezava Sonca in Marsa, dala nam bo potrebno energijo in moč, da se pomikamo proti cilju.

Sonce -Mars aspekt je zelo ugoden za dosego vsega, kar nam je vredno in si želimo. Znamo biti tudi tekmovalni in borbeni, pri tem ne bomo pozabili na intuitivno delovanje, ne bo šlo vse samo skozi razum, poslušali bomo ta tihi glas intuicije v sebi.

Premik dneva bo sigurno vstop Venere v znamenje svojega doma, v bika, tu se odlično počuti. Kmalu, in to bo v ponedeljek 19. aprila se ji bosta pridružila v biku še Merkur in Sonce.

Venera je ljubezen, odnosi, vse kar nam je vredno, lepo, okusno, prinaša več harmonije skozi odnose, saj se v znamenju bika obnaša stvarno, zvesto, razumevajoče, je zelo stabilna, zna ljubiti globoko in vdano. Veliko ji pomeni varnost in gmotna preskrbljenost, zato ne riskira in ne izziva konfliktov.

 

Venera v biku gleda na življenje zelo stvarno, ne pričakuje nekaj kar ne more dobiti, nima velikih pričakovanj in nestvarnih predstav. Ne mara čustvenih dram, posesivnih in manipulativnih odnosov, kot strastnih kreganj. Ona ljubi vdano, zemeljsko čutno, stabilno in prisega na zvestobo do konca življenja. Ljubezen gre skozi želodec je sigurno rek, ki velja za Venero v biku, samo dobro hrano mu daj, pa bo moški zadovoljen. To je že en korak k harmoniji, če je moški sit in dobro je, si že bližje lepemu odnosu in to Venera v biku, zelo dobro ve.

 

Od astrologije do kulinarike, kajne… in ne pozabimo na gmotne dobrine. Lepe dišave, parfumi, okusna oblačila, lepa zunanjost in ličila, vse to ima Venera rada. Pa lep in okusno opremljen dom, pa velik avto pred njim… ja za Venero v biku je to kar imaš in da okusno  izgleda, zelo, zelo pomembno.

 

Takšna je, lepotička, polna lepote in ljubezni, ima rada udobje, ugodje , razkošje in lepoto. Pa še denar.

 

Lepo sredo vam želim, naj blagodejen vpliv Venere vpliva na vas, Irena