0, 09.04.2021 19:14

VIKEND 10. in 11. aprila z LUNO v aktivnem OVNU

Pred nami sta dva prijetna dneva, sicer smo tik pred mlajem, vendar nam bo znamenje ovna dajalo to potrebno energijo.

V SOBOTO zjutraj, ob 8:10 uri bo Luna vstopila v ognjenega ovna in v nas odpirala nek pogum kot željo po akciji. Naredimo si dinamičen in prijeten vikend, bodimo polni idej in zamisli za naslednji teden dni, vendar začetki in zametki premikov, naj bodo tam od torka dalje.

 

Mlada, rastoča Luna rabi biti nekje vsaj 13* stran od Sonca, da ima pravo pogonsko in ustvarjalno energijo, da se res nekaj usidra, prime. Saj veste v ponedeljek bo mlaj in naslednji dan je odličen za uvajanje novih zamisli v praksi.

 

Do ponedeljka vam bom zopet v živo pripravila, razlago prihajajočega mlaja in vsem, ki ste mi naročili razlago vseh lunacij do konca meseca avgusta, vi tudi  prejmete osebno razlago na vaš mail. Hvala vsem, ki ste se in se še boste odzvali, me zelo veseli, da vas je toliko in da vas zanima tudi mesečni ritem tempa življenja. Vesela in srečna, da sem to pripravila za vas…

 

Kaj bo še v soboto? Merkur v sekstilu s Saturnom, vse svoje zamisli bomo materializirali, napisali na papir, ali na računalnik, vse kar se je porajalo v naših mislih zadnje dneve, naj pride na plano. Lahko podelite to tudi s prijatelji, preko mailov ali na FB.

Venera bo tudi v sekstilu z Jupitrom, to je en krasen, prijeten aspekt vsega dobrega.

Predvidevam, da bomo celo soboto zelo dobre volje in odličnih emocij.

 

NEDELJA bo dan pred mlajem-prazno Luno, osredotočili se bomo nase in na svoje potrebe ter na naše vrline. Naša komunikacija bo živahna, hitra in zelo odzivna. Super dan za organizacijo življenja v naslednjih tednih. Imeli se bomo lepo in se z veseljem veliko pogovarjali ter snovali svojo prihodnost. Jaz sem zadnje dneve z mislimi že v prihodnosti, prehitevam dogodke,  in bi kar preskočila nekaj tednov, posebno pa vse te omejitve, ki sem jih sita do »plafona« sita…

Je še kdo tak, hehe?

 

Imejte se krasno lepo, nič nam ne bo manjkalo, z vami in za vas z veseljem napisala astrologinja Irena Dolar

 

 

Nazadnje urejano na 0, 09.04.2021 19:18