0, 08.04.2021 14:11

PETEK 9. aprila z LUNO v prijetnih RIBAH

Ko potuje Luna po vodnih ribah na nas deluje na način, da smo lahko bolj čustveno občutljivi, nerealni, zmedeni, zasanjani, po drugi strani tudi zelo intuitivni, sočutni in požrtvovalni.

Bližamo se mlaju-prazni Luni in zato je nivo fizične energije v nas malce nižji, kot naša vitalna energija lahko niha. Pazljivo pri odpornosti, itak je dobro v teh časih jemati dodatne vitamine in minerale, da se naše telo okrepi.

Danes bo Mars še dodatno pritiskal na naše odzive, ne bomo tako spravljivi in mirnih odzivov.

Neka nemoč, sanjarjenje, čustvena labilnost, močna občutljivost je možna, še posebno bomo občutili to v popoldanskem času in vsi tisti, ki imate v svoji rojstni karti povezavo Luna in Neptuna, ali pa Luno v ribah.

Mars naša primarna fizična energija in planet odločnosti ter boja, bo v dinamiki z Neptunom, kar je celodnevni aspekt močnega nezadovoljstva, nemoči, negotovosti, ni dovolj energije, da bi ukrepali in to nas lahko vodi v jezo, v pasivno agresijo.

Pod takim vplivom bolj pogosto posegamo po alkoholu, tabletah, narkotikih in sorodno.

Vse je odvisno od nas, razlago vplivov, ki prihajajo imate, malce naj vam ostane v spominu in tako se lažje upremo »skušnjavi«, da bi odreagirali napačno in potem nam je vedno žal.

Lep petek, predvsem pa se spočijte vam želim astrologinja Irena Dolar