0, 05.04.2021 19:34

TOREK 6. aprila z LUNO v neodvisnem VODNARJU

Prazniki so za nami in pred nami je čas padajoče Lune, potovala bo po zadnji, flegmatični fazi in v ponedeljek 12. aprila združila Sonce v ovnu v mlaj.

 

Naše življenje bo ta  teden bolj mirno, umirjeno, znamo biti bolj prilagodljivi in v zaključevanju zadev iz prejšnjega  mlaja. Luna bo v torek v vodnarju, aspekti ki jih bo naredila so zjutraj z Uranom, kasneje bo srečala Saturna in zvečer še Sonce. Znamo biti zjutraj malce nemirni, se nam bo kam mudilo, lahko se kaj prekine ali izvemo nepredvidljivo novico.

 

Okoli poldneva bomo zelo zbrani, dobro organizirani in preudarni z odločitvami. Zvečer pa zadovoljni in srečni , kaj nam je vse uspelo. Tudi jaz se veselim sproščenih in zadovoljnih večernih uric, saj bo ena obveznost za mano. Komaj čakam.

Imamo tudi lep aspekt dneva, to bo Venera – odnosi, ljubezen, sreča, priljubljenost, v povezavi z Marsom-moška energija, spodbuda, skupaj ljubezen in spolnost dveh, ki se imata rada, ali sta si privlačna.  No kaj še čakamo, vse pripravimo za prijetne popoldansko-večerne urice.

 

Prijeten delovni dan vam želim astrologinja Irena Dolar