0, 02.04.2021 21:05

PRAZNIČNI VIKEND 3. in 4. aprila z LUNO v odgovornem KOZOROGU

Pred nami so praznični dnevi, Velika noč,  pridno bomo pripravljali jedi, saj bo Luna potovala po dobro organiziranem kozorogu.

 

Jajčka, šunka, hren, potica in še kaj se bo postavilo na mizo, za vegetarijance pa kakšna mineštra pa bo, kajne? Če ne drugega, nam mizo lahko krasi lepo cvetje.

V soboto in nedeljo bo Luna v kozorogu poskrbela, da bo manj topline in razumevanja med nami, ker je to bolj hladna energija, ki vidi dolžnosti in obveznosti. Osredotočili se bomo na naloge, ki jih moramo opraviti.

SOBOTA bo lahko bolj delovna, ali nekje na nakupovanju, radi pa bomo pripravljali  jedi. Ne pozabimo na naravo in na sprehod po svežem zraku.

Merkur bo na zadnji stopinji znamenja ribe, v NEDELJO bo vstopil v ovna in pospešil našo komunikacijo kot dojemanje vsega. Zadnje čase sem opazila, da so bili ljudje zelo površni pri poslušanju, razumevanju in dojemanju, kaj se jim razlaga in govori, kot govorjenje en čez drugega. Neka raztresenost in nelogično povezovanje. Sedaj bo boljše, je pa res, da se bo govorilo in razmišljalo zelo hitro in na momente celo nepotrpežljivo. Vendar od idej se bo kar kadilo.

V nedeljo bo dogajanje in druženje z bližnjimi verjetno naša prioriteta in bodo energije bolj družinsko usmerjene. Le kako se bomo povezovali z hladno kozorogovo energiji in še zadnji Lunin krajec bomo imeli ob 12 uri. Kar je neugodna energija za odnose in skupna druženja, saj nam bo Luna pošiljala konfliktna sporočila. Tako s Soncem, kot z Venero, morda bo boljša izbira, da se lotimo skupnih aktivnostih, kot da sedimo in klepetamo. Hitro lahko pride kaj nesoglasja vmes. 

Boste povedali, če bo kakšna podpora ali bolj hladni odzivi.

Pri nas se danes peče orehova potička, jutri bodo same dobrote na mizi.

Vesele Velikonočne praznike vam želim astrologinja Irena Dolar, imejte se lepo, kjer koli boste.

Nazadnje urejano na 0, 04.04.2021 19:46