0, 29.03.2021 13:35

TOREK IN SREDA 30. in 31. marca z LUNO v predanem ŠKORPIJONU

Pred nami sta še zadnja dva marčevska dneva, znata biti malce turbolentna, nekdo od vas bo začutil stisko, nemoč in nemir v sebi, zaradi vseh vladnih ukrepov.

Zjutraj v TOREK bomo imeli še vpliv Lune v tehtnici, naredila bo en dinamičen aspekt s Plutonom, zato se bomo učili preseči vsako dramo in čustvena bremena.

Ob pol osmih zjutraj bo Luna vstopila v škorpijona in začinila dan s svojo intenzivnostjo, močnim navdihom in strahom pred finančnimi izdatki.

Bo pa prijeten celodnevni aspekt Merkurja in Neptuna, to bo lepa ustvarjalna energija, pod katero znamo še kaj lepega napisati in spesniti. Nima ravno vpliva na praktično plat življenja, na emocije ter občutke pa zelo. Dan za pisanje poezije in umetniškega ustvarjanja.

Skozi odnose bo bolj mirno in preudarno, Saturn vedno najde pot brez tveganja.

V SREDO so na sporedu dinamični aspekti Saturna in  Jupitra, torej izzivi, nezadovoljstvo, neka nemoč, strah, celo ljubosumje. Vendar če se bomo znali temu upreti ali celo preseči, če bomo vzeli življenje tako kot je in znotraj tega poiskali pozitivno zase, in seveda o tem vsem spregovorili, potem nam  bo šlo dobro.

Otresimo se vseh bremen, spregovorimo o težavah, si organizirajmo naslednje dneve, poiščimo kaj dobrega zase in bomo nekako splavati iz tega dneva neprijetnih energij.

Vse dobro vam želim astrologinja Irena Dolar