0, 28.03.2021 19:05

PONEDELJEK 29. marca z LUNO v prijetni TEHTNICI

Polna Luna je za nami, in v tem tednu dni bo Luna nadaljevala svojo tretjo, padajočo fazo, vse do zadnjega krajca.

Sem vam razložila že v mojem video posnetku ob polni Luni, kako Luna in Sonce narekujeta mesečni ritem narave. Luna se bo sedaj debelila, življenje se bo umirjalo, pričakujmo bolj počasnejši tempo življenja. Delajmo rutinska dela, kot zaključujmo projekte, ki so se porajali ob mlaju.

Danes bomo še z energijo znamenja tehtnice usmerjeni v odnose, komunikacijo, povezovanje in zaradi vladnih ukrepov v naslednjih dnevih, še morda zadnja družabnost. Luna bo samo konstruktivno povezovala Saturna, Marsa in Jupitra, to kar je že dala slutiti včeraj ob polni Luni.

Kaj nam bo še pomembno, ustvariti neko ravnovesje, najprej v sebi in nato na vseh področjih življenja. Ne glede na zunanje pritiske in vplive. Nekaj optimizma nam je ostalo, o tem govori Jupiter, tudi fizične energije je dovolj nakazuje Mars, vse skupaj naj nam pomaga, da si življenje organiziramo tako, da nam ne škodi, temveč koristi.

Današnji dan bo spravljiv in prijeten, malce "temnih oblakov" lahko pričakujemo v torek dopoldne. Predvsem na čustvenem področju, morda nam zunanja bremena povzročajo močno odzivnost.

Lep začetek tedna vam želim Irena