0, 25.03.2021 14:17

PETEK 25. marca z LUNO v pridni DEVICI

Bomo pridno delali in pospravljali, Luna bo prestopila v marljivo devico?

 

Pred nami je vikend pridnih in marljivih energij, ko nam ne bo težko nič narediti, postoriti, opraviti in celo pomagati drugim na praktičen način. Vse se da, samo če se hoče kajne?

Luna v devici nam bo dajala občutek, da zmoremo in naredimo vse, da moramo samo vključiti modrost ter pridnost v sebi, pa se marsikaj premakne. Danes ne bomo samo sanjali in delali namere, danes bomo zavihali rokave in premaknili marsikaj.

Je treba urediti vrt, atrij, balkon, teraso? Super, kar na delo, pomladansko čiščenje in generalka v domu nas že čaka. Današnje energije bodo odlične za čiščenje, sortiranje, pospravljanje in uvajanje reda.

Ne bo nam težko, to nam zagotavljata Sonce in Venera v ovnu, tako tesno skupaj in povezana. In ne samo to, odlično nam bodo šli odnosi, ne samo ljubezenski, tudi ostali odnosi, tudi družabnost in seveda iskriva ljubezen. Še posebno tista, ki je še v povojih.

Uživajmo, petek naj bi bil prijeten in konstruktiven, smo v pričakovanju ščipa ali polne Lune, ki bo v nedeljo zvečer v znamenju tehtnice.

Na to temo pa še nekaj novega od mene, pozdrav Irena