0, 24.03.2021 13:51

ČETRTEK 25. marca z LUNO v ognjenem LEVU

Pred nami je prijeten, aktiven, pozitiven dan, ko si bomo želeli mnogo več, kot nam bo na razpolago.

 

Zaupamo v svoje sposobnosti, v svojo moč in energijo napredka. Živahnost v nas bo odpirala mnoga vrata, ne bojmo se stopiti naprej. Kaj prihaja, ne vemo čisto dobro, vendar zaupajmo vase in v svoje odločitve.

Čutite moč pomladi, Sonca v ovnu, moč rastoče Lune, ki bo kmalu polna in v nas bo višek energije. Izkoristite ta prodoren čas in ne samo sanjati, delajte spremembe, pojdite naprej, upajte si.

Mnogi me pri osebnem astrološkem svetovanju sprašujete o spremembah, ki si jih želite in nekako pričakujete, da se bodo zgodile. Zgodile se ne bodo kar tako samo od sebe, zgodile se bodo, ko boste kaj naredili na teh področjih in zavihali rokave. Ko boste naredili drugače, vnašali spremembe in tudi kanček tveganja.

Vedno vam govorim, da brez akcije ni reakcije, kdaj pa je za vas najboljši čas vam pa jaz lahko povem. Ker znam predvidevati čas, ki je za vas najbolj ugoden, to sem se v svojih letih učenja astrologije naučila in to obvladam.

Torej vprašajte se, kaj si močno želite, je to dovolj, ste pripravljeni kaj za to narediti?

Dajte »brco v rit« in akcija. Planetarne povezave v tem času kličejo, pojdi naprej, kaj še čakaš, zakaj si v coni ležernosti…

Lep in konstruktiven dan vam želim Irena