0, 20.03.2021 19:22

NEDELJA 21. marca z LUNO v družinskem RAKU

Luna bo v nedeljo do 13:17 ure še v dvojčkih, v kvadratu z Venero, vse bo razigrano, zanimivo, iskrivo, živahno.

Zna nas marsikaj zanimati in fokus bo razpršen, vsepovsod bomo in težko se bomo ustavili. Vendar, ko bo Luna vstopila v ranljivega raka, se bomo morda skrili v svojo »školjko« in razmišljali o svojih občutkih in potrebah. Popoldne bomo imeli prvi krajec, torej lahko občutimo preobčutljivost, prezahtevnost in neugodne emocije v sebi ali znotraj družine.

Pomemben bo vstop Venere v znamenje ovna, tukaj se z razliko od Sonca ne počuti najboljše. Res je tudi, da znamo z Venero v ovnu bolj tvegati v ljubezenskih zadevah, zlahka naredimo prvi korak, vendar nekako ni posluha za harmonijo. Vidimo bolj sebe in svoje potrebe, radi diktiramo in ukazujemo drugim. Venera v ovnu pozablja, da je ljubezen sprejemanje in delanje kompromisov, oven pa tega ne zmore, ker vidi samo sebe. V sebi nosi zmago in večno potrebo po borbi, zato se Venera v ovnu tako bori in ukazuje. Odnosi bodo na preizkušnji.

Naslednje tedne bomo zelo aktivni in netolerantni znotraj odnosov, seveda nekateri bolj, drugi manj, odvisno od natalnih postavitev planetov.

Imejte lepo nedeljo, upam, da bodo temperature vsaj malce spomladanske, pozdrav Irena

Nazadnje urejano na 0, 20.03.2021 19:30