0, 04.03.2021 14:54

PETEK 5. marca z LUNO v optimističnem STRELCU

Malce bolj razgiban in dinamičen dan bo tudi petek, ko bodo v nas in okoli nas energije strelca. Vse bo zelo skladno in prijetno, zlahka se bomo dogovarjali in sodelovali.

Merkur in Jupiter sta odlična povezava za velike načrte, sodelovanja, odhode na počitnice, potovanja, za izlete, poti in prevoze. Pri mentalnem delu bomo imeli srečo, zlahka se bomo dogovarjali, podpisovali pogodbe, dogovore, sporazume. Šli nam bodo nakupi in naročila izdelkov. To je dober aspekt, ki prinaša tudi dobre in pozitivno naravnane novice ter sporočila, če čakate na kakšno izjavo.

Res lep aspekt, ki nas navdušuje. Zlahka bomo urejali vsa uradna in pravna vprašanja, dobro in zbrano delali, ter načrtovali bolj dolgoročno. To je tudi dober čas za prodajo ali nakup nepremičnine, če ste v tem obdobju spremembe. Oglašujmo, spremljajmo promocije, ponujajmo storitve in nakupujmo kar potrebujemo.

Luna je v padajoči fazi, se počasi približuje mlaju, v času od 11 do 13 marca bomo imeli stelij planetov v ribah, Sonce, Venera, Neptun in mlaj v ribah bodo močno delovali na naše počutje.

Super bo tudi to, da Merkur 13. marca odhaja iz svoje sence, kar pomeni, da posebno devicam in dvojčkom, (ne pozabite tudi vsi ki imate tukaj ascendent), to ponuja priložnosti, da tudi sami stopimo iz svoje sence in da naredimo korak naprej. Ponujale se nam bodo nove priložnosti, osvetlilo bo naše delovanje in poglejmo, če smo kaj spustili ali spregledali. Zlahka bomo marsikaj popravili.

Prijeten petek vam želim, pripravimo se na lep vikend, pozdrav Irena