0, 28.02.2021 18:12

PONEDELJEK 1. marca z LUNO v uravnoteženi TEHTNICI

Vstopamo v mesec marec, v mesec pomladi, 20. marca bomo imeli spomladansko enakonočje, vstop Sonca v znamenje ovna in prvi pomladni dan.

 

Vendar, ko se že sedaj vsak dan oziramo naokoli, občutimo toploto sonca, rast narave in bližajočo pomlad. Danes bo Luna v tehtnici, v padajoči fazi, v nas bo nek mir in zadovoljstvo. Tehtnica nas vedno sooča z odnosi in z razumevanjem med seboj, učimo se sprejemati drugačnost in razvijamo tolerantnost.

Ugodni aspekti Lune s Saturnom, Merkurjem in Jupitrom bodo poskrbeli za naše ugodno in prijazno delovanje. Osredotočeni bomo na delo, na obveznosti, šla nam bo komunikacija, prodaja in predstavitveni programi, učenje ter pisanje nalog ter testov.

Naše čustvovanje bo pozitivno, razvijali bomo neko upanje in zaupanje v prihodnost. Znali bomo voditi zadovoljive odnose z drugimi. Izjemno dober aspekt Lune in Jupitra bo poživljajoč, spodbujal nas bo k miru in razumevanju med nami. Razen za tiste osebke, ki si stalno želijo kregati, so neverjetno zavistni in trosijo negativno energijo, vam ne pomaga čisto nič…žal.

Prekrasen ponedeljek vam želim astrologinja Irena Dolar