0, 20.02.2021 08:06

VIKEND 20. in 21. februarja z OBRATOM MERKURJA in z LUNO v zgovornih DVOJČKIH

Pred nami je pester vikend z Luno v dvojčkih in se nam bo kaj razburljivega dogajalo. Radi bomo imeli spremembe in odločitve na zadnji hip.

Nočni aspekt v SOBOTO Venere in Marsa smo prespali, na nekatere bo dopoldne še deloval, kot neko nerazumevanje skozi odnose, lahko neti tudi prepire. Vse skupaj bo uredil preudaren Saturn, ki nas bo navdajal s potrpežljivostjo in preudarnostjo. Luna bo še zadnjič povezala Merkurja, pred njegovim obratom v direktno smer, nas poživljala in delala nemirne. V pozitivnem smislu. Bolj bomo igrivi, zabavni, željni dogodivščine. Zvečer bomo polni optimizma in vtisov delali načrte za prihodnost.

NEDELJA bo tudi z energijo dvojčka prijetna in zabavna, Venera nam bo vlivala tisto zadovoljstvo in željo biti skupaj z dragimi osebami.

Odlično bo to, da se bo Merkur obrnil v direktno gibanje in naši projekti ter načrti za naprej se lahko začnejo….res je tudi, da takoj ne bo pridobil svoje hitrosti, da tam po 13. marcu bo pa hitri junak in kreator vsega konkretnega. Torej odločitve DA, novi projekti tudi, večji nakupi in podpisi pogodb bodo sedaj dobili zeleno luč.

Uživajmo vikend, pojdite kam ven v naravo, odpeljite se v drugo regijo, hvala bogu sedaj lahko….jaz sem že včeraj, pozdrav Irena

Nazadnje urejano na 0, 20.02.2021 08:22