0, 15.02.2021 19:10

PUSTNI TOREK 16. februarja z LUNO v rastočem OVNU

Smo v aktivni fazi Lune tudi danes, svoje bo dodalo še znamenje ovna, naj se pokaže njegova direktnost in jasnost.

Tudi v torek bodo aktivne energije v zraku, ki nam ne bodo dale časa za razmisliti, delovali bomo spontano, hitro, jasno in direktno. Manj bo potrpežljivosti in tolerance za okoliščine, kjer je nejasno in zavajajoče. Znamenje ovna je zelo prvinsko, odkrito in direktno ter ne mara, da se zadeve » zavijajo v meglo« in da je nejasno. Predvsem pa ne mara hinavščine in sprenevedanja, katere se poslužujejo ljudje z nizko samopodobo in z manj načelnosti. Vse te lastnosti bodo v neki meri v nas, seveda odvisno od naše rojstne karte, koliko morale ter etike imamo. Torej direktnost in brez » dlake na jeziku«.

Luna z Venero bo lepa energija, še posebno za ženske, za nakupe, zabavo in za prijetno preživljanje prostega časa. Naj bo vsaj malo živahnega druženja.

Smo v pričakovanju novega, ta teden se še Sonce prestavi v zadnje zimsko znamenje, v ribe in v nedeljo bo Merkur obračal direktno. Bere se fino, končno premiki, vendar v ozadju se sestavlja manj prijeten družbeni aspekt, Saturn gre v kvadrat z Uranom. Kot sem že pisala včeraj, bo to imelo nek vpliv na nas, na družbeni kot zasebni ravni, to je dinamika med energijo napredka in energijo nasprotovanja. To bo konflikt, spor med starim in novim, direktno aspekt svobode za vsako ceno. Kako jo bomo odnesli? Bomo videli…ekzakten bo v sredo, vendar vpliv zna še trajati…

Naredite si aktiven in pomemben dan, če ne drugega se malce posladkajmo z krofom, saj bo le Pustni torek, pozdrav Irena