0, 08.02.2021 19:55

TOREK 9. februarja z LUNO v organiziranem KOZOROGU

Kozorogova Luna nas bo navdihovala, da kaj naredimo in dokončamo pri delu, Luna  je v zadnji, flegmatični fazi, počasi se približuje Soncu in v četrtek bomo imeli mlaj v vodnarju.

Morda bo naš tempo življenja mirnejši, potrebovali bomo več počitka in osebnega miru.

Danes tvori Luna več aspektov, ponoči se bo povezala z Marsom, zjutraj z Neptunom in proti večeru s Plutonom.

Se bomo lahko naslonili na svoja zaznavanja? Pluton bo Lunin vpliv še okrepil, vse kar mora stran ali se mora očistiti, naj se zgodi. Lahko je čisto konkretno s stvarmi, ali pa odstranjujemo osebne vzorce delovanja. Močan vpliv bodo imele naše misli in zavedanje o trenutnem življenju.

Z Luno v kozorogu je lahko težko, neka teža in nesproščenost je v nas. Morda strah, kam gremo in kako potujemo. Morda strah, da nikoli več ne bo tako, kot je bilo.

Ko bo vstopila v sredo v inovativnega vodnarja, bo razpustila mnogo dvomov. Danes bodimo pridni in delajmo to, kar moramo.

Lep začetek delovnega tedna vam želim astrologinja Irena Dolar

 

Ne pozabite na zanimivo predavanje o LJUBEZNI, ODNOSIH IN PARTNERSTVU, ki ga bom preko zooma imela v petek 12. februarja ob 18 uri. Vas čaka tudi presenečenje.

Še se lahko prijavite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Nazadnje urejano na 0, 08.02.2021 20:06