Natisni to stran
0, 05.02.2021 14:56

PRAZNIČNI VIKEND 6., 7. in 8. februarja z LUNO v veselem STRELCU in odgovornem KOZOROGU

Pred nami je čudovit vikend z optimističnimi energija znamenja strelca in če se nam dozdeva ali pa tudi ne, bomo bolj uprti v svetlo prihodnost.

V SOBOTO bo ozračje  popestril vpliv Venere in Jupitra, s svojimi blagodejnimi energijami. Zelo bomo prijetno vznemirjeni, željni premika, izletov, druženja, gibanja in velikopoteznih načrtov. Venera bo tudi srečala Saturna, kar okrepi neko realno podobo in nas naredi bolj razumske. Torej veliko enih načrtov, ki pa bodo realni, tudi jaz jih imam, komaj čakam na obrat Merkurja v direktni tranzit, da jih začenjam realizirati.

Tudi NEDELJA bo prijetna, Luna bo vse do večera bolj kot ne potovala v praznem teku po strelcu.

Spraševali se bomo, kako preživeti prosti dan, nekatere bo kljub slabšemu vremenu vleklo ven v naravo, drugi  boste z knjigo v roki rajši počivali. Bo dober dan za vsa učenja in delanja domačih nalog. Venera, planet odnosov bo v dinamiki z Uranom, če imate to kombinacijo v svoji rojstni karti ste lahko v dilemi. Povedati svoje in izzvati kreganje, ali biti rajši tiho in miriti stres v telesu?

Pozno zvečer, ob 21:51 uri bo Luna prestopila v zemeljskega kozoroga in že nakazovala resnost ponedeljkovega praznika.

PONEDELJEK bo Prešernov dan, to je slovenski kulturni praznik, praznujemo obletnico našega pesnika Franceta Prešerna. Bomo videli koliko proslav se bo vrtelo na družbeni ravni. Bodo obiski vasi Vrbe, njegovega kraja rojstva omejeni?

Luna bo potovala po resnem kozorogu in se povezala z Uranom, to je dober trenutek za nove rešitve in organizacije življenja. Sonce se bo srečalo z retrogradnem Merkurjem, dajalo nam bo moč mislim, še posebno, se bomo vračali v preteklost in razmišljali o svojih preteklih odločitvah.

Zelo dober aspekt za razmišljanje o vseh  aktualnih  dogodkih.

Imejte se lepo, koristno in kaj lepega doživite in ne pozabite na našega pesnika, ki je tako lepo spesnil še kako aktualne verze:

»O Vrba, srečna, draga, vas domača, kjer hiša mojega stoji očeta, da b uka žeja me iz tvojga sveta spleljala ne bila, golfiva kača«…

Pozdrav IrenaNazadnje od Irena Dolar

Povezani prispevki