0, 19.01.2021 15:12

SREDA 20. januarja z LUNO v aktivnem OVNU in zemeljskem BIKU

Danes bo do večera potovala Luna še po znamenju ovna, zjutraj ob 9:28 uri bo naredila dinamično povezavo s Plutonom, kar nas lahko vrže ven iz tirnice delovanja. Zoprn aspekt, ko nam nadzor in pritiski od zunaj nič ne pašejo in znamo odreagirati zelo neprijetno.

Včasih imamo občutek, da bi kar iz »kože« zlezli, toliko se nas nekaj dotakne in se popolnoma razjezimo. Še posebno, če imamo nek plan in se nam zaradi drugih ljudi ruši. Kar za znoret, kajne… Kasneje se malce umirimo in bo vse teklo po tekočem, ker bo šla Luna v prazno.

Vendar, to še ni vse, kmalu zatem, ko bo Luna prestopila zvečer ob 19:55 uri v bika, bo Mars v biku srečal Urana. To sem vam pisala že včeraj, je zoprna energija nesreče, poškodbe, povzroča napetosti in neprevidno energijo v nas. Mars je tudi ureznina, nož, orodje, Uran je nekaj nenadnega, zato pazimo z ostrimi predmeti in orodjem. Za nameček bomo imeli še Lunin prvi krajec, ko trmasto vztrajamo pri svojem in se težko  premaknemo, prilagodimo.

Lahko se boste nekateri slabše počutili, še posebno rojeni in z ascendentom v znamenjih bika, škorpijona, leva in vodnarja. Napetosti se bodo nadaljevale tudi v četrtek dopoldne.

Je pa sreda dan izzivov in pokaže, iz kakšnega testa smo, ali zmoremo ustvariti nek mir v sebi, ali se predamo pritiskom od zunaj in drugih ljudi.

Bodite dobro Irena

 

Nazadnje urejano na 0, 19.01.2021 15:19