0, 01.01.2021 08:52

PETEK 1. januarja 2021 z LUNO v ponosnem LEVU

Dobro jutro, ste že vstali? Vstopili smo v Novo Leto, kako ste silvestrovali? Jaz zelo umirjeno, malce penine, dobre hrane, malce plesa in veliko kauča.

 

Kako vstopamo v to Novo Leto, polni upanja in želje, da se mora iz leta 2020 zaključi. Vstopamo pozitivno, optimistično in z veliko mero zaupanja, saj je Luna v levu. Imeli bomo več energije in želje po dinamično preživetem dnevu. Pojdimo kam ven v naravo, na pohod ali sprehod, telo nam bo hvaležno.

Prvi jutranji aspekt Lune z Jupitrom smo prespali, govori o tem, da si želimo mnogo več, kot je realnost. Pa tudi to, da nas tako ne skrbi, kako bo.

V tem trenutku, ko vam to pišem se močno čuti Lunin kvadrat z Uranom, našo rutino in dnevno delovanje nam lahko nekaj spremeni. Pričakujmo nepričakovano.

Vendar pred nami je lep, krasen aspekt Merkurja in Neptuna, dovršil se bo malce čez 12 uro, to je energija upanja in zaupanja, velikih idealov in kreativnih zamisli. Navdiha bo veliko, kot umetniških predstav in projekcij, domišljije, ustvarjalnosti, zaupamo in upamo na kaj lepega.

Intuitivno bomo začutili kaj je dobro za nas.

Želim vam čaroben, krasen prvi dan v Novem Letu, vaša astrologinja Irena Dolar