1, 26.12.2020 09:23

VIKEND 26. in 27. decembra z LUNO v praktičnem BIKU in radovednem DVOJČKU

Pred nami je prosti vikend, ko bomo lahko zopet uživali v dobrotah in v času, ki ga namenimo sebi.

V SOBOTO bo Luna še potovala po umirjenem biku, imeli smo prijetno noč in se temeljito naspali. Vsaj jaz sem se zbudila spočita in umirjena, to je vpliv Neptuna.

Da bomo namenili svojemu telesu dovolj pozornosti, bo prispeval Pluton. Le pojdimo kam v naravo, na pohod, smučati žal ne smemo. Pluton bo ojačal tudi naše čustveno odzivanje in dodal dovolj strasti. Kasneje gre Luna v prazni tek in bo poskrbela za našo rutino.

Naj bo sobota s praznikom dan, ko se spomnimo vseh pomembnih ljudi, ki so prispevali za našo družbo. Vendar situacija taka kot je, prinaša več bolečine in nezadovoljstva, kot pa zadovoljstva z družbenim življenjem. Sonce v kozorogu je le šlo v dinamiko s Kironom v ovnu. Kiron pomeni naša izvorna bolečina, na osebnem nivoju je lahko oče, mož, na družbenem nivoju pa nadrejeni, avtoriteta, vodilni ljudje. Razočaranja in frustracije, lahko pridejo na dan.

NEDELA bo z energijo dvojčka prijetna, mi pa sproščeni, komunikativni, radovedni, vsestranski, polni nekih idej in igrivih misli. To bo tudi dan za druženje, kot pač lahko v teh časih z ogromno omejitvijo. Nočna aspekta Lune s Saturnom in Jupitrom pomagata za zbrano delo in za organizirano vizijo o prihodnosti. Kakšna bo?

Naj bo polna novih idej, načrtovanja, uporabe novih aplikacij, novega znanja, vse nam govori, da moramo ven iz cone udobja in se učiti, spreminjati, razvijati.

Saturn in Jupiter v vodnarju želita nek nov red, nove načine, nove dogovore, nova področja…

Razmislite, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar