1, 30.11.2020 14:19

TOREK 1. decembra z LUNO v zračnih DVOJČKIH

Včeraj smo bili v dogajanju z vplivom polne Lune in delnega, apulznega ( polsenčnega)  Luninega mrka in danes z vplivom vstopa Merkurja v strelca. Vstopili smo v mesec december, ki je vedno praznično obarvan, tako bo tudi letos, čeprav malce drugače, ne tako veselo in zapravljivo.

Pred nami je Miklavževanje, ki se ga vedno razveselijo otroci, saj za njih pripravimo domače veselje in kakšno darilce. Luna bo potovala ta teden dni po melanholični 3 fazi, naše življenje se bo počasi umirjalo in nadaljevali bomo  z običajnim tempom življenja. Kako bo Lunin mrk in prihajajoči Sončni mrk deloval na nas širše, lahko izveste iz moje osebne razlage, ali na skupinski delavnici, ki bo zopet 14. decembra ob 18 uri preko aplikacije Zoom. Prijavite se, zanimivo bo, tako, kot danes v ponedeljek, ko vam pišem astrološke vplive za torek…

V torek se držimo nekega ustaljenega tempa, umirimo svoje delo, zaključujmo začeto, dokončajmo kar smo si ob mlaju zastavili. Bo tudi dober trenutek za šport in rekreacijo, za pohode in sprehode v naravi. Kot za učenje, poučevanje, spremljanje izobraževanja, za vsa mentalna dela in za osebno rast dojemanja življenja. Je tudi dober čas za nego sebe in rastlin.

Kako pa kaj Merkur v strelcu? Sigurno bo prinesel več optimizma v naše razmišljanje, neko vizijo, željo po učenju, morda celo tuje jezike, več bomo naredili na področju komunikacije s tujino in s tujci. Bolj nas bodo pritegnile knjige in vsebine z filozofsko noto, za osebnostno rast in za drugačna, alternativna področja. Posegli bi po neznanem, naša komunikacija bo bolj odkrita, direktna in iskrena. Velika zaupljivost in razpršenost misli ter površnost so tudi lastnosti Merkurja v strelcu. Hitreje bomo kaj verjeli in zaupali nepreverjenim novicam. Je pa dobro to, da bomo bolj dobronamerni in pripravljeni pomagati z nasvetom, vendar ne praktične narave.

Dobrodošla filozofija, dobrodošlo komuniciranje, veliko enih debat se bo zopet odpiralo, že slutim, kaj bodo teme…pozdrav Irena

Nazadnje urejano na 1, 30.11.2020 14:22