1, 27.11.2020 19:08

VIKEND 28. in 29. novembra z LUNO v čutnem BIKU

Vikend je pred nami, SOBOTA bo odlična z energijami praktičnega bika, kljub trenutnim neprijetnim obdobjem je potrebno, da vsak od nas sledi svojim projektom in idejami, ki se lahko že kmalu realizirajo.

Situacija za mnoge ni prijetna, ne boste verjeli, za nekatere je pa dobra. Obstajajo podjetja, ki rastejo in imajo v tem času ogromno dela ter zaposlujejo ljudi. Pred nami je polna Luna in delni Lunin mrk, s katerim vstopamo v zimsko sezono mrkov. Celotno razlago kaj nas čaka v prihodnje, boste imeli na mojem srečanju preko zooma v ponedeljek ob 18 uri. Ste zamudili, nimate časa, nič hudega, ponovno se bomo srečali v decembru, na dan Sončnega mrka v strelcu, to bo v ponedeljek 14. decembra.

Torej sobota z Luno v biku bo zelo prijetna in konstruktivno naravnana, čeprav bo čisto možno, da se bomo počutili bolj  duhovno uglašeni, saj bo Luno Neptun zelo razvajal.

In kako v NEDELJO? Vse do poznega popoldneva bo Luna potovala še po znamenju bika in šele ob 17:16 uri vstopila v dvojčka. Nedelja bo ravno tako zelo prijetna in umirjena. Znali bomo poiskati neko srečo in zadovoljstvo v preživetem dnevu. Lahko, da občutimo tudi nek pritisk in nemir prihajajoče polne Lune, vendar bo to dobro, saj nas bo potiskalo naprej, da ne zaspimo.

Prekrasen vikend vam želim, pojdite tudi kam ven v naravo, in se nadihajte svežega zraka, seveda v svoji občini, saj veste zakaj…

Pa še kaj dobrega si skuhajte, saj znamenje bika zelo ceni dobro in okusno hrano.

Pozdrav in objem Irena