1, 24.11.2020 07:18

TOREK 24. novembra z LUNO v tihih RIBAH in aktivnem OVNU

Torkovo dopoldne bo v znamenju energije ribe, zelo zgodaj zjutraj se bo Luna povezala z Jupitrom, Merkur pa z njenim vladarjem Neptunom. Težko bomo vstali, zaspani bomo in nežno odmaknjeni.

 

Celodnevna povezava Merkurja in Neptuna je kreativen  aspekt za umetnike, ustvarjalce , za ukvarjanje s svojim počutjem, duhovnostjo, za meditiranje in za odpiranje navdiha v nas.

Zlahka bomo kaj lepega napisali, lahko verze, poslušali svojo intuicijo in se spoprijeli z dnevnimi tegobami ter novicami. Zadnje čase vidim na FB objave potovanj in lepih, oddaljenih krajev, to mi polepša dan, če ne moramo delati fizično premika, ga lahko pa vsaj v glavi in na objavi, kajne…

Dopoldne, bo še imel vpliv odgovoren Saturn, saj nas bo vse skupaj zresnil, naredil neko strukturo, organiziranost in zelo učinkovito delovanje. Vse do popoldneva bo Luna še v znamenju rib, zato bodo zadeve tekle rutinirano in bolj umirjeno.

Ob 16:04 vstopi Luna v dinamičnega, ognjenega ovna in nam prinaša več volje, moči, aktivnosti, energije, dvignila se nam bo vitalna energija, samoinciativnost, strast, pogum, volja in pripravljali se bomo na aktiven večer. Veliko lahko naredimo, dan je sicer dolg, samo Sončne svetlobe je malo, vendar volje, pobude, športa in aktivnega delovanja nam ne bo manjkalo. Odlično tudi za delo doma…

Izkoristimo današnji dan in naredimo veliko, objem in pozdrav Irena