1, 20.11.2020 19:17

VIKEND 21. in 22. novembra z LUNO v iskrenem VODNARJU in nežnih RIBAH

Pred nami je zanimiv vikend z energijami vodnarja, počutili se bomo prijetno, družabno, nikamor se nam ne bo mudilo, saj bo v SOBOTO Luna večinoma dneva v praznem teku.

Bo pa Venera prestopila v škorpijona in Sonce v strelca. Na moji spletni strani si lahko preberete že napisane bloge o značilnosti obeh.

Venera, ta ženski planet odnosov in lepote je zakorakala v znamenje Škorpijona. Tukaj se ne počuti najboljše, saj je v izgonu ter so zato vse njene lastnosti kot so zapeljivost, milina, dobrota, prijaznost, lepota, odnosi precej blokirane. Močno bo vplivala na naš način odnosov, ki znajo biti res da strastni, toda tudi napadalni in nič kaj harmonični.

Mnogi boste začutili bolj sebične vzgibe in močno ljubosumnost, vsekakor pa prinaša težave. Kajti ljubezen in odnosi temeljijo na sprejemanju, na ustvarjanju kompromisov in na harmoniji. Znamenje škorpijona pa je znamenje vojne, bitke, prevlade, zmage in težko razume naravo sprejemanja , miline, nežna in poduhovljena čustva.

Lahko smo soočeni z razno manipulacijo, težnji po spremembi partnerja ali odnosov in v tem času zlahka potegne najslabše iz nas. Seveda je vse odvisno od naše rojstne Venere, če je lepo postavljena in lepo aspektirana, nam bo ta mesec dodajala samo malo več intenzivnosti, ojačala erotiko, strast, bila bolj zapeljiva. Znate izžarevati poseben »fluid« in spolnost bo na prvem mestu.

Če pa je vaša natalna Venera v znamenjih, kjer se ne počuti najboljše, znate biti v težavah. Ker naše želje ne nosijo vedno lep, sprejemljiv in prijazen obraz, lahko nam nudijo izziv v odnosih in nas potegnejo izven našega območja udobja. Problematični ne bodo samo odnosi s partnerjem, -rko, problematični so lahko odnosi z vsemi, ker ves čas čutimo, da nas drugi ogrožajo ali škodijo in nimamo pogleda za harmonijo. To je čas, bolj zahtevnih odnosov, ki nas povezujejo z takojšnjim, strastnim in živahnim smislom življenja.

Sonce bo vstopilo v Strelca in čas bo, da malce pogledamo izven vseh težav, navzgor in onkraj naših poznanim obzorij.

Luna bo v NEDELJO v ribicah, vse bo bolj umirjeno, prijetno, v nas bo želja po odmiku, pasivnosti, lenobi.

Prijetno se bomo počutili, Venera v odnosu z romantično Luno bo poskrbela za nežna čustva, za lepe odnose med nami, zelo bomo senzitivni, občutljivi, emocionalni.

Bomo uživali? Seveda bomo, kaj nas bo spremljalo čez dan? Morda prijeten sprehod po naravi, Sonček nas vabi ven, kljub temu, da je mraz in slana... vabila nas bo prijetna glasba, romantični filmi, razne kopeli in savna, kdor jo ima doma...

Zvečer bo vse iskrivo in zanimivo, utrla se nam bo nova želja, misel, kako v naslednjem tednu naprej...več bo optimizma in zaupanja v življenje naslednjih mesecev, saj je Sonce v zanesenjaškem strelcu.

Skozi odnose pa bo čutiti več strasti in predajanja, nam sporoča Venera v škorpijonu.

 

Zanimivo soboto in nežno nedeljo vam želim astrologinja Irena Dolar

Naj vas povabim na delavnico, ki bo organizirana ravno na dan Luninega mrka, 30. novembra ob 18 uri preko aplikacije Zoom. Bo zelo zanimivo predavanje, ne rabite imeti znanja astrologije, to bo predavanje za vse vas. Razložila bom vpliv mrkov na naša življenja, kako se bosta odražala mrka, novembrski in decembrski mrk na splošni ravni in seveda vam bom za vsakega prisotnega razložila vpliv prihajajočih mrkov na vašo rojstno karto. In to samo za prijavnino 15 eur…

Prijava na moj mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Nazadnje urejano na 1, 22.11.2020 09:48