1, 18.11.2020 18:03

ČETRTEK 19. novembra z LUNO v resnem KOZOROGU

Danes bo dan številnih planetarnih aspektov, zato bo dan izredno dinamičen in razgiban. Menjavali bomo razpoloženja in dajali fokus različnim področjem. Jutro bomo začeli z vplivom Sonca v škorpijonu in Saturna v kozorogu, kar pomeni, da bomo osredotočeni na svoje delo, cilje in projekte.

Izredno dinamična, prodorna in poglobljena energija Plutona in Jupitra, bo obkrožala našo lastno energijo. Zelo dobro in strastno za sodelovanje preko interneta, skozi socialna omrežja in B2B ( sodelovanje podjetja s podjetjem nam nudi), da dobro izkoristimo dopoldanski čas.

Popoldne bomo bolj občutili vpliv Saturna, tako v povezavi z Luno kot z Venero. Morda podvomimo v nek odnos, morda se v nas naseli nezadovoljstvo. Lahko se razburimo, ali smo prestrašeni. Sprašujemo se o finančni situaciji, kako naprej in kam usmeriti pozornost.

Nekako proti večeru se bomo zopet sprostili in bolj odločno nastopil. Trenutna situacija nam ne bo izgledala več tako zlovešče. Luna se bo lepo povezala s Soncem, še zadnji aspekt, predno se potopi v znamenje vodnarja. Nekako vsi iščemo rešitve in cilje za naslednje mesece. Potrebna bo neka večja sprememba, zdaj še plitko dihamo in šepetamo o njej…vendar prihaja, za vsakogar od nas…predvsem jo delajmo iz sebe, ne čakajmo na druge, da prihaja do nas.

V decembru bosta tako Jupiter-optimizem, širjenje obzorij, pozitiven pogled na življenje in Saturn-drugačen odnos do struktur, nova tehnologija in digitalno okolje vstopila v inovativnega vodnarja. Spremembe bodo in bodo morale biti. Zadnjega novembra in 14. decembra bomo imela tudi dva mrka, Luninega in Sončevega, katera bosta zelo intenzivno zaključila in ponudila nekaj novega na našem  področju, kjer imamo znamenje dvojčka in strelca. To bodo vplivi,  s katerimi smo lahko skupaj in se povežemo preko zooma na delavnici o mrkih. Z veseljem vam bom razložila njuno delovanje.

Zvečer ob 21:25 uri bo Luna prestopila v vodnarja in že nakazovala nemiren petek.

Naj bo v četrtek zanimivo, drugačno, iskrivo in nepozabno, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar