1, 29.10.2020 19:21

PETEK 30. oktobra z LUNO v dinamičnem OVNU in vztrajnem BIKU

Vse do poznega večera bomo imeli Luno v petek še v aktivnem ovnu. In sami dinamični aspekti z Jupitrom, Plutonom, Saturnom in retrogradnim Merkurjem bodo naše ozračje naelektrili z več napetostmi, nemirom, borbo, jezo, nezadovoljstvom in zastoji.

Resnično bodite previdni v prometu in z rokovanjem  s stroji. Marsikdo bo nepotrpežljiv in prehitrih odzivov.  Ta zoprn vpliv bo vse do popoldneva, nekje po 17 uri bo začela Luna teči v prazno in se bo situacija malce umirila. Vse skupaj potujemo proti polni Luni, ki bo v soboto, ravno na Noč čarovnic in naslednji dan bomo imeli Dan mrtvih.

Seveda mora najprej Luna danes zvečer še prestopiti v znamenje bika, to bo naredila ob 22:19 uri, kjer  se bo temeljito pripravljala nasprotovati Soncu v škorpijonu. To bo druga polna Luna v tem mesecu oktobru, zato ji rečemo tudi Modra Luna.

Čutite ta vpliv njene polnosti, čutite nemir v sebi, ste nervozni, polni tečnobe, jeze in razočaranja? Predvidevam, da bo naslednji teden lažje, samo, da se ta napetost sprosti.

Kaj početi danes? Bodimo aktivni, notranji nemir in manj prijetno energijo vedno mirimo s fizičnim delom, s športom, sprehodom v naravi, z vsponom na kakšen hrib ali goro. Vreme je tako prijetno in jesenska toplina kar vabi ven na zrak. Če imate hišo, je vedno kaj dela okoli nje. Opravite vse, pospravite vrt, njivo ali sadovnjak, zima je pred vrati.

In ne pozabite obiskati grob, če ga imate, to si pa res lahko izborimo, kajne?

Lep dan vam želim Irena