1, 25.09.2020 20:22

VIKEND 26. in 27. septembra z LUNO v neodvisnem VODNARJU

 

Pred nami je bolj prijeten vikend, in upam, da ne bomo z neko grenkobo ohranili spomin na težavne zadnje dni. Meni osebno niso bili tako težavni, je pa res, da sem čutila neko težo odgovornosti nadaljnega dela.

Zadnje čase se veliko učim in nadgrajujem, dopolnjujem neke veščina in orodja, ki mi bodo prišla prav. Imam neke nove vizije in načrte in se bo potrebno bolj konkretno soočiti s tem in zavihati rokave ter začeti konkretno delati. Ideje so eno, prav tako vizije, ampak brez Marsa-premika ni nikoli nič, zato le v akcijo…

Za vikend bomo občutili energijo družabnega vodnarja, radi se bomo povezovali in družili, kot kaj skupinskega naredili.

Luna bo v SOBOTO v lepem aspektu s Soncem, to bo prijetna energija, čustveno bomo odprti in polni neke pozitivne naravnanosti. Ko se Luna in Sonce povežeta, je v nas neka ubranost, uravnoteženost in usklajenost duha in duše, še posebno za vse osebe, ki imamo v svoji rojstni karti ta aspekt. Prinaša nam harmonijo med tem kar so naši cilji in med tem, kar kažejo naše potrebe. Prinaša neko temeljno zadovoljstvo, mir v telesu, neko sozvočnost. Se že veselim sobote, naj bi bila prijetna, če nam bo vreme služilo, bom šla na Pokljuko, po jurčke.

NEDELJA bo tudi energetsko odprta za druženje, saj bo veselje in zadovoljstvo nakazovala neobremenjena Luna v vodnarju. Ampak nekaj lahko pride vmes med našimi plani, Uran rad preseneča. Lahko je tudi kaj posebnega in nepozabnega, predvsem pa težko, da bo kaj zamajalo našo svobodo.

Nekaj novega nam bo postregel Merkur, vstopa v znamenje škorpijona in kmalu bomo zavonjali njegovo retrogradnost. Merkur v škorpijoni je zelo prodoren, temeljit in raziskujoč um, ki se vedno poglobi v vsako stvar, ki jo dela ali se jo uči. Povečal nam bo zbranost, osredotočenost v vseh mentalnih delih in v komunikaciji. Slaba stran je njegova pikrost in sumnjičavost. Nič ne verjamemo pod njegovim vplivom kar tako na prvo besedo, vse bomo želeli preveriti. Dobro bo, če vse pomembne nakupa in podpise pogodb, začetke poslovanja storite pred Merkurjevo retrogradnostjo, to je do 13. oktobra.

In seveda, ne pozabite, spoznajte svojo preteklost, spremenite svojo sedanjost in izberite svojo prihodnost, to je nauk ASTROLOGIJE kot vede, in kdor si jo želi v tem jesenskem času učiti, vabljeni na TEČAJE ASTROLOGIJE, prijave za Osnove astrologije so še odprti,  preko spletne učilnice, seveda iz svojega domačega naslonjača…

Uspešen, konstruktiven in zanimiv vikend vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 25.09.2020 20:29