1, 24.09.2020 20:51

PETEK 25. septembra z LUNO v organiziranem KOZOROGU

Danes bo Luna v kozorogu kar precej aktivna, že zjutraj se sreča z Jupitrom, popoldne pa z Plutonom in Saturnom. Že cel teden je za marsikoga naporen in priča smo zelo težko izrečenih besed na račun posameznikov, ki se na tak ali drugačen način upirajo nošenju mask.

V nas je veliko ene napetosti, ki se bo stopnjevala vse do naslednjega tedna. Retrograden Mars se približuje v neugoden aspekt s Saturnom, to je ena zelo zoprna energija, ki prinaša blokade, destruktivno energijo, napetosti, kreganja in verbalne napade. Je pa ta aspekt tudi nosilec nesreč in velike destruktivne energije.

Ko berem na netu razne komentarje in odzive ljudi na aktualne teme, se počutim, kot, da smo v nekem »ekonom loncu«  in da bo kmalu eksplodiral. Toliko ene jeze, težkih besed, žaljenja, sovražnega govora in primitivnega izražanja nisem zasledila že dolgo, čeprav je vedno v neki meri prisoten. Upam, da so za večino te napetosti, samo pritiski neugodnih astroloških povezav in da bo v oktobru kaj boljše, kajti nikoli ne bom nehala verjeti in zaupati v dobro v ljudeh. Ne nosimo toliko jeze v sebi, pustimo drugim, da imajo drugačno mnenje, ne rabimo se spuščati na žaljivi nivo, če nam kaj ni prav. Se strinjate? Kdo se rad krega? Jaz že ne…)

Danes bo Luna tudi neugodno delovala na nas, lahko bo naporen dan, izpostavile se bodo manj prijetne zadeve, bremena, velike obveznosti. Čustveno bomo zaprti, hladni in najboljše bo, da to kozorogovo energijo uporabimo za delo in sistematično načrtovanje prihodnosti.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar