1, 18.09.2020 21:13

DNEVNI VPLIVI od SOBOTE 19. septembra do SREDE 23. septembra 2020

Pred nami je VIKEND energij znamenja tehtnice, naj bi bilo vse složno in sproščujoče, pa glede na aktivne Lunine aspekte z drugimi planeti ne bo verjetno tako. Zna biti SOBOTA kar težaven dan, lahko tudi stresen in neugodnega počutja.

Naš način delovanja, dojemanja in razumevanja energij dneva bo blokiral Pluton, Saturn in tudi retrograden Mars. Težko se bomo kaj dogovarjali, hitro bomo kaj zamerili, ne vedeli kaj bi sploh radi, težko se bomo za kaj odločili in opredelili. Marsikdo bo težek, tečen in tudi napadalen.

Tudi NEDELJA ne bo nič manj neugodna, sicer bo Luna v škorpijonu, kjer zelo pazi, da ničesar ne izda in ne preda. Lahko bo to za nas težka energija zateženosti, če lahko tako rečem, saj bo Luna v dinamiki z Uranom in tudi z Venero. Žal lahko stres, nemir in neko nezadovoljstvo.

Res pazimo kako se odzivamo, zlahka lahko povežemo to tečnobo v nas z astrološkimi vplivi in se zavedamo, da bo boljše in se ne odzivamo napadalno. Glede na to, da je Luna v dinamični, kolerični fazi, lahko nemir v sebi uporabimo za fizično delo in za šport.

V PONEDELJEK lahko veliko naredimo in postorimo, znamenje škorpijona je intenzivno znamenje, fiksno in predano svojemu cilju. Relativno dobri aspekti Lune nam veliko obetajo, izkoristimo to in ujemimo nek napredek, dosežek in uspeh. Merkur bo sestavil težak aspekt s Plutonom, pazimo kaj in o komu govorimo. Naj ne bodo naše besede težke in nesramne. Zvečer bo Luna vstopila v strelca, Sonce pa bo na zadnji stopinji device in nakazovalo prihod jeseni.

V TOREK bomo imeli jesensko enakonočje, dan in noč bosta enako dolga, Sonce bo pri nas ob 15:31 uri vstopilo v znamenje tehtnice. Dobrodošla JESEN, v naravi se bo vspostavilo neko ravnovesje, dnevi se bodo odslej krajšali in na njivah se bodo pobrali pridelki. Znamenje tehtnice je znamenje razsodnosti, premišljenosti, ravnovesja, skrbnosti in preudarnosti.

Malce se bomo umirili, pretehtali kako razporediti svoja sredstva, planirali izdatke in prihodke za jesen in zimo ter se predali razsodnosti. Bolj bomo stremeli k slogi, k razumevanju med ljudmi, iskali to harmonijo in ravnovesje ter  bolj razumsko pristopili k ključnimi odločitvami.

Luna bo v SREDO še vedno v strelcu, pričakujmo prijeten in dinamičen dan, razen aktivne povezave Merkurja in Saturna bo vse pomirjujoče delovalo na nas. Da Merkur bo v začetku tega tedna sestavil nekaj neprijetnih aspektov, zato v komunikaciji previdno. Malodušje, nek strah povedati na glas in pesimizem je slogan te povezave. Konflikti so sestaven del našega življenja in nakazujejo izmenjavo različnih stališč ter mnenj, važno je, da v bolj burnih razpravah ohranimo neko distanco in spoštljivo komuniciramo. Nikar ne prestopimo dovoljene verbalne meje, še posebno, če se skrivamo za nekim anonimnim profilom. Internet je prepoln sovražnega govora in primitivnega izražanja. Bodimo boljši od drugih, boljše se bomo počutili in seveda ohranili neko dostojanstvo….)

In seveda, ne pozabite, spoznajte svojo preteklost, spremenite svojo sedanjost in izberite svojo prihodnost, to je nauk ASTROLOGIJE kot vede, in kdor si jo želi v tem jesenskem času učiti, vabljeni na TEČAJE ASTROLOGIJE preko spletne učilnice, seveda iz svojega domačega naslonjača…

Uspešne in konstruktivne dneve vam želim astrologinja Irena Dolar

 

 

 

Nazadnje urejano na 1, 18.09.2020 21:32