1, 14.09.2020 07:38

PONEDELJEK 14. septembra z LUNO v aktivnem LEVU

Pozdravljeni, teden bomo začeli s padajočo Luno v ustvarjalnem levu, še kakšen dan in srečala se bo zopet s Soncem v mlaj. Po navadi nam levova energija da energičnosti in veliko enega poguma, kaj na novo začeti, danes pa bo zaradi flegmatične faze Lune v nas manj energije, želje po premikih in kaj za ustvariti.

Vseeno lahko pričakujemo prijeten dan, Luna se bo zjutraj združila z Venero, to sta dve ženski energiji, ki data lepe odnose, umirjenost, sproščenost in neko tiho srečo. Kreativna energija, tista speča bo vseeno v nas, če imamo že nekaj časa kaj planiranega, le danes pogumno z njo na plan.

Pri meni bo ob 17 uri astrološka delavnica, tako bom odprla z zanimivo temo septembrski del tečajev in izobraževanja, kar bo odlično, saj bo Luna v sekstilu z Merkurjem, planetom učenja, pogovarjanja, sestankov, razmišljanja, celega mentalnega dela. Dopoldne ob pol 12 uri bo šla Luna v dinamiko z Uranom, to so lahko za nas nujna  ali manj prijetna presenečenja in seveda neki nemir v telesu. Vznemirjenje…

Dan naj bi bil prijeten, lahko, da bomo malce utrujeni in ležernega delovanja, vendar prijetnih energij in morda prinese kakšno presenečenje. Jaz se nadejam, saj gre tudi Sonce ponoči na torek v trigon s Plutonom, neka moč in čas pozitivnih sprememb.

Lepo začnimo ta teden dni, z nekaterimi se vidimo preko Zooma, pozdrav Irena