1, 11.09.2020 19:23

VIKEND 12. in 13. septembra z LUNO v emocionalnem RAKU

Pred nami je prijeten vikend energij romantičnega in emocionalnega raka, vikend bo dobrodošel, da se sprostimo in spočijemo doma.

V SOBOTO lahko začutimo nek notranji nemir in nervozo kot neko nezbranost. Morda se nam samo ne bo dalo zgodaj vstati, saj bo Luna v dinamiki z Merkurjem. Malce kasneje dopoldne nam bo več energičnosti in neke spodbude  ponesel Uran, Jupiter pa zvečer zopet spravil v lenobno stanje. Sobota bo na splošno dan namenjen počivanju in relaksiranju.  Ustvarimo si čarobne trenutke in romantičen večer.

Pred nami je nočna harmonična povezava Lune in Sonca, še zadnja pred mlajem. Tudi NEDELJA bo prijetna, vsaj začeli jo bomo v nekem prijetnem vzdušju. Popoldne se lahko energija poslabša, saj bo Luna v kvadratu z retrogradnim Marsom, prinašala bosta neko občutljivost in burne odzivne reakcije. To je lahko čustveno občutljiv čas, zato le pazimo na svoje odzive. Ni vsaka izrečena beseda mišljena kot kritika in ni potrebno, da se nam usidra v srce. Ne bodimo preobčutljivi, pa bo večer čisto primeren.

Luna bo ob 17:32 uri prestopila v znamenje leva in že nakazovala bolj dinamičen začetek novega tedna dni.

Kaj se odličnega danes še zgodi? Jupiter se bo po dolgem času svoje retrogradne poti, obrnil direktno. Kaj smo se naučili v času od 14. maja do sedaj, kakšne lekcije in brezupja nam je pokazal. Retrogradnost nas je spominjala na pretekle dogodke in življenjske zgodbe, z namenom, da jih spremenimo in oplemenitimo z novo energijo rasti. Kajti Jupiter v kozorogu svoj optimizem in željo po ekspanziji pomeša z kozorogovo odgovornostjo, tako, da stopamo s pravo strategijo in z realno vizijo naprej.  Naučili smo se delati spremembe,  na bolj odgovoren in potrpežljiv način, nič več na hitro in na veliko. Predvsem, pa nam je  vsem jasno, da moramo prestrukturirati neizogiben del našega življenja.

Jupiter se obrača na 17* kozoroga, poglejte si v kateri astrološki hiši se obrača, tukaj se lahko sprostijo zadeve na boljše, seveda, če ste delali spremembe. Kot vemo, se Jupiter že od aprila lovi s Plutonom, planetom močnih sprememb in eliminacije, zadnja povezava bo 12. novembra. To bo zelo pomemben datum, saj se bodo zaključile marsikatere kočljive zadeve, tako na družbeni kot na osebni ravni.

O tem bom še veliko pisala, tako kot o vstopu Jupitra in Saturna v znamenje vodnarja.

Povežite se za vikend s svojimi ljubimi in domačimi, uživajte in se spočijte,

z vami in za vas napisala Irena Dolar